Hrvati vole spolne odnose za jednu noć, a otkrili su i s kim najčešće

Hrvati vole spolne odnose za jednu noć, a otkrili su i s kim najčešće
Foto: Instagram

PRIJE točno deset dana pitali smo vas kakva su vaša iskustva i razmišljanja kad je riječ o ljetnim avanturama i seksu na plaži.

Anketa je, kao i svaka na Indexu dosad, bila potpuno anonimna pa računamo da ste olakšali dušu, prisjetili se slatkih ljetnih avantura i iskreno nam odgovorili.

Pa krenimo s iščitavanjem rezultata.

Naše prvo pitanje bilo je jeste li ikad imali seks za jednu noć, a 60 posto vas priznalo je da je. Po odgovorima na sljedeće pitanje proizlazi da je ta osoba ipak bila netko koga znate. Naime, dvije trećine čitatelja Indexa odgovorile su da to nije bila nepoznata osoba koju su upoznali na moru. Da ta osoba nije bila stranac ili strankinja, otkrilo je 74 posto onih koji su odgovorili na našu anketu.

Da većina vas ima ekshibicionističku crtu, dokazuju odgovori na sljedeće pitanje. Naime, 59 posto priznalo je da se seksalo na plaži.

Ljubavne avanture najčešće nemaju budućnost, a to ste nam i vi potvrdili. 60 posto onih koji su odgovorili na pitanje jesu li se zaljubili u osobu s kojom su imali ljetnu tvrdi da nisu, 31 posto priznaje da se to dogodilo samo jednom, a tek devet posto čitatelja otkriva da su se više puta zaljubili.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara