Hrvatska lutrija: U 2011. godini izvučena su 23 Jackpota, najsretniji grad je Zagreb

Foto: Hrvatska lutrija

NA INTERNET stranicama Hrvatske lutrije objavljene su zanimljive statistike o ovogodišnjim dobitnicima Jackpota, ali i drugih nagrada. "Kakav je osjećaj kad vas sreća zagrli, osjetili su mnogi uporni igrači, ali i oni koji su se s našim igrama susreli prvi put. Upoznajući neke od dobitnika, svjedočili smo različitim životnim situacijama, a svako od tih lica koje smo susreli pričalo je neku svoju posebnu priču. Iskusili smo njihovu nevjericu, šok, tremu, emocije, ponekad i suze, no svaka od tih priča završavala bi osmijehom velikim kao Jackpot", piše na stranici lutrija.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tijekom godine izvučeno je čak 23 Jackpota, a još jedno izvlačenje moglo bi donijeti i 24. dobitnika na Staru godinu.

Najveći Jackpot ostvaren je 23. travnja u igri Loto 7/39. Tog dana dobitnik iz Vinkovaca osvojio je 26.724.940,58 kuna, a dobitni listić uplatio je svega nekoliko sati prije izvlačenja. Travanj je bio darežljiv i za igrače ostalih igara, osvojena su dva Jackpota u igri Joker, a osvojen je i najveći Keno dobitak u 2011. godini u iznosu od 870.000,00 kuna. U ovoj godini ukupno su igrači Kena osvojili 5.620.999,00 kuna.

Najsretniji grad i ovog je puta bio Zagreb s osvojenih šest Jackpotova u iznosu od 22.713.018,69 kuna, a najsretniji mjesec bio je siječanj kada su osvojena četiri Jackpota. Od dvanaest mjeseci u godini, samo se u dva nije izvukao neki od Jackpotova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara