Hrvatska pjevačica: "Ako dobijem koronu, prvo idem kihnuti u Sabor"

Hrvatska pjevačica: "Ako dobijem koronu, prvo idem kihnuti u Sabor"
Foto: Instagram

BIVŠA članica Feminnema Nika Antolos na svom Instagramu često komentira aktualna zbivanja, a ovaj se put osvrnula na paniku koja je zavladala zbog vijesti da je koronavirus stigao u Hrvatsku. 

"Ja ako dobijem koronu prvo što idem je kihnuti u Sabor", napisala je Nika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svi oko mene s kolicima u dućanu,po 5kg brašna se kupuje, ulja po par boca, bakse mlijeka.. A ja s jednim visibabičnim porilukom, čipsom i puretinom gledam i veselim se, jer i kad sve nestane, čipsa će biti..🕺🏼 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ #lord #jesus #jesuschrist #love #poetry #poem #citat #croatia #writing #writer #ljubav #balkancitati #nikaantolosruban #nikaantolos #bosnaihercegovina #srbija #slovenia #pisci #quote #quotes #quotesoftheday #sayings #hrvatska #makedonya #zagreb #rijeka #poetrycommunity

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖𝙽𝚒𝚔𝚊 𝙰𝚗𝚝𝚘𝚕𝚘𝚜➖ (@____nika_antolos____) on

"Svi oko mene s kolicima u dućanu, po pet kilograma brašna se kupuje, ulja po par boca, bakse mlijeka.. A ja s jednim visibabičnim porilukom, čipsom i puretinom gledam i veselim se, jer i kad sve nestane, čipsa će biti", dodala je u opisu fotografije. 

Mnogi su se u komentarima složili s njenim pogledom na paniku. 

"Šta bi bilo da bombe padaju kad se kupuje ko da neće izać iz kuće narednih 5 mjeseci....kakve upale od ljudskih glava", "Nacija ovisna o katastrofama", "Bolesni narod, bolesna nacija, sve izopačeno", pisali su joj ljudi, a na komentar o kihanju u saboru većina je bila složna: "Dobra ideja."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara