Hrvatska pjevačica: Gledala sam svoje tijelo odozgo, dva odvratna lika uz mene

Hrvatska pjevačica: Gledala sam svoje tijelo odozgo, dva odvratna lika uz mene
Screenshot: Youtube

BIVŠA Feminnemka, Nika Antolos, na društvenim je mrežama odlučila podijeliti "svjedočanstvo, skup nekih od događaja njenog života u kojima se proslavljao Isus, dok ju je napadao ovaj drugi".

"Znam da zvuči ludo, zamisli kako je tek meni bilo... Sve u svemu, govorim sve točno tako kako je bilo i sve što jest. A to je na kraju i jedino bitno...", najavila je ona. 

U videu koji je podijelila na YouTubu, između ostalog, ispričala je o iskustvu koje je navodno doživjela dok je živjela u Moskvi, nazvavši ga "jednom od najružnijih stvari u životu". 

Potanko je opisala kako jedne noći nije mogla spavati pa se molila i kako joj se, tvrdi, Bog obratio u glavi, a kad je krenula spavati, tvrdi, dogodilo joj se nešto užasno. 

"Nakon toga sam otišla u spavaću sobu. Sjela sam na krevet i počela se pokrivati. U tom momentu mi se cijelo tijelo paraliziralo. Nisam spavala, nisam sanjala, nisam znala što se događa. Svugdje oko mene je bilo plavo svjetlo i zvuk milijardu fenova ili ventilatora. I dva odvratna lika s moje desne strane koji nisu ni gledali u mene, ali sam znala da čekaju. I u tom momentu sam se pitala što čekaju. Čekali su da izađem van jer su moja stopala bila u mojim koljenima, izlazila sam kroz glavu, kao da rukavicu skidaš, gledala sam svoje tijelo odozgora", ispričala je. 

Dodala je kako je bila jako uplašena jer je znala da oni nešto čekaju. 

"U tom momentu mi je kroz glavu prošla misao koja mi kaže: 'Ako te izvuku sad - gotova si.' Nisam mogla govoriti nego sam samo triput u glavi rekla: 'Krista, Krista, Krista' i kako sam to treći put rekla, sve je nestalo. Ja sam se mogla micati", ispričala je i dodala da je u tom trenutku shvatila koliko je Bog svemoćan. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara