Hrvatski dizajner nam je otkrio kako je radio haljinu za albansku megazvijezdu

Hrvatski dizajner nam je otkrio kako je radio haljinu za albansku megazvijezdu
Foto: Guliver Images/Getty Image/ Instagram

POZNATI hrvatski dizajner Juraj Zigman ostvario je veliki modni uspjeh, a njegova se kreacija nedavno našla na planetarno popularnoj reviji Victoria's Secreta. 

Sve popularnija američka pjevačica albanskih korijena Bebe Rexha tijekom nastupa Anđelica izvodila je svoje hitove odjevena u kreaciji koju je Zigman napravio posebno za nju. 

"Super je bilo. Divno je biti dio takve jedne mašinerije, a s Bebe sam već ranije radio, već od samih njenih početaka. Ima odličan tim, daju mi puno kreativne slobode. Ovaj put sam se morao prilagoditi tematici pa smo išli da to bude ružičasto, neonski, slatko", rekao je Zigman za Index. 

Naglasio je da mu je sudjelovanje na reviji Victoria's Secreta bila velika prilika. 

"Tko zna, možda i njih budem jednom odijevao", kaže nam on. 

Na upit ima li neku anđelicu koju bi preferirao odijevati, odmah je ispalio: Adriana Lima. 

"Ona je baš prava ljepotica. Moderna je, komercijalna, posebna. Nikad nisam preferirao one isklesane manekenke poput Heidi Klum. Obožavam i Letitiu Castu", rekao je objašnjavajući svoj izbor. 

Najavio nam je da će već ovog vikenda ponovo odijevati Bebe, a da i u budućnosti namjeravaju surađivati. 

"Bebe obožava moj rad. Uskoro će imati nastupe na dodjelama nagrada poput Grammyja i već smo razgovarali o daljnjoj suradnji. Drago mi je što sve više poznatih ličnosti prepoznaje i cijeni moj način rada. Vole moj pristup u kojem radim nešto unikatno, specijalno za njih", kaže Zigman. 

Budući da je već surađivao s brojnim svjetskim zvijezdama poput Nicki Minaj, Fergie i članica grupe Little Mix otkrio nam je da odjeću za njih najčešće radi na daljinu bez isprobavanja, ali da nikad nije bilo problema.

"Dobijemo točne mjere, a ako je potrebno, isprobava se na lutkama. Nema panike, čak ni prije velikih događanja. Veći nam je problem kad radimo polako pa sve više puta promišljamo. Ovako moramo brzo raditi i nemamo vremena za paniku. Stres postoji, ali radi se o kreativnom stresu koji je pozitivan", zaključio je on. 

Najavio nam je i novu modnu reviju koju će 10. prosinca održati u Guvernerskoj palači u Rijeci. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara