Hrvatski NBA košarkaš o Josipi: Velike Hrvatine se bune, a veze s mozgom nemaju

Hrvatski NBA košarkaš o Josipi: Velike Hrvatine se bune, a veze s mozgom nemaju
Foto: Guliver Image/Getty Images/FAH

HRVATSKA himna u izvedbi Josipe Lisac posljednjih dvadesetak sati izaziva različite komentare.

Društvene mreže napunile su se bijesnim komentarima, memovima i šalama na račun glazbene dive i njene izvedbe, a svoj sud dao je i proslavljeni hrvatski košarkaš Mario Hezonja, igrač Portland Trail Blazersa.

"Diva i jedna od naših najboljih pjevačica ikad. Ako ne i naš najbolji glazbeni vokal ikad. Naša himna je jedinstvena, a pošto ju je otpjevala na svoj način naravno da se velike Hrvatine bune, a veze s mozgom nemaju. Respect", napisao je košarkaš koji u NBA ligi igra svoju petu sezonu.

Josipa je himnu otpjevala u svom prepoznatljivom stilu, ali su mnogobrojni komentatori javno iskazali nezadovoljstvo i njen nastup okarakterizirali kao zavijanje.

 

"Nema blage veze ovo s himnom. Jedino riječi, sve ostalo tuljenje, kao da smo na samrti", napisao je jedan komentator.

"Naša himna je lijepa kad je pjeva osoba sa srcem i dušom, a to nije Josipa Lisac", oštra je bila druga komentatorica.

"Ovakvu himnu ne mogu slušati, iskasapila je" ,"Bolje da je Kolinda otpjevala", "Josipin nastup opisao bih kao zavijanje čagljeva i bijesnih pasa", "Bilo me je strah, a očito s razlogom", "Zavijala je kao da mačka ranjenog za rep navlači", "Izvedba himne običan je cirkus i sprdačina", "Tako ja pjevam kad se izbijem iz alkohola", "Ovo je bilo jezivo, karikatura za himnu", samo su neki od brojnih negativnih komentara upućeni na račun Josipine izvedbe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara