Htio posramiti biciklista koji je zauzeo 4 mjesta u vlaku, ali ovo nije očekivao

Htio posramiti biciklista koji je zauzeo 4 mjesta u vlaku, ali ovo nije očekivao
Foto: Instagram

KORISNIK Reddita koji je htio posramiti biciklista koji je zauzeo četiri mjesta u vlaku i sam se našao na meti kritika.

"Drkadžija na četiri sjedala", piše uz fotografiju iz vlaka na kojoj se vidi biciklist koji je ispružio noge preko jednog sjedala, dok je na ostala odložio opremu. To je bilo i više nego dovoljno da izbaci iz takta brojne korisnike te društvene mreže, no bilo je i onih koji su mu prigovorili da je mogao to sam riješiti.

"Je li ostatak vlaka pun? Ako nije, onda nije drkadžija", poručili su mu neki. "Točno nakon najveće gužve...I bez obzira na to je li gužva ili nije, skidaj te prljave tenisice sa sjedala. To je nedostatak poštovanja prema onima koji će na tim sjedalima sjediti nakon tebe. Ako imaš previše stvari, postoji poviše tvoje glave prostor za stvari, za to služe. Sjedala su za sjedenje", napisao je.

Four seat wanker from r/mildlyinfuriating

"Zvuči kao da si siroto janje koje se boji nekome reći da pomakne svoje stvari", "Namjerno bih rekao da želim sjesti tu i pokazao na mjesto na kojem je najviše stvari. Često to radim", neki su od komentara.

No većina se ipak složila s njim, ponajviše zato što je stavio prljave noge na sjedalo. "Ne znam gdje je to, pretpostavljam u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali ovdje u Sydneyju u vlakovima postoje znakovi koji brane stavljanje nogu na sjedalo. Čak i bez toga, ovaj tip je kreten", još je jedan od komentara. Što vi mislite? Dižu li i vama živce ovakve scene u javnom prijevozu?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara