HTZ dobio novog voditelja, visokog i crnog Ivana Šarića

HTZ dobio novog voditelja, visokog i crnog Ivana Šarića

Tekst: N.Š.
Foto: RTL

SHOW "Hrvatska traži zvijezdu" ima novog voditelja, i to u liku visokog, 25-godišnjeg Zadranina koji će Antoniji Blaće raditi društvo već od prve emisije koja ide uživo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Šarić će intervjuirati naše nove pjevačke nade iza kulisa pozornice te će s njima dijeliti prve dojmove nakon nastupa uživo. Ovaj 25-godišnji student ekonomije u Rijeci već ima iskustva pred kamerama. Radio je kao voditelj na MTV Adriji, a tri i pol godine bavi se stand up komedijom, od čega godinu dana profesionalno. "Jedva čekam taj 2. travnja kad počinju emisije uživo. To je uistinu izvrsna prilika da pokažem svoju kreativnost na djelu. Veselim se upoznati i kandidate", rekao je Ivan Šarić.

Njegovoj novoj kolegici, vrckavoj Antoniji Blaće, jako se sviđa novi kolega, a odmah je primijetila i njegov izgled. "Baš sam blagoslovljena što uvijek dobijem divne suvoditelje, počevši od Renate Sopek i Borisa Mirkovića pa sve do Marka Lušića, a evo sada i Ivana! Osim što je visok i crn, još je i jako simpatičan", rekla je RTL-ova voditeljica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara