Huljić kaže da je već zvijezda: Poslušajte obje pjesme Višnje Pevec

Huljić kaže da je već zvijezda: Poslušajte obje pjesme Višnje Pevec
Screenshot: Youtube

VIŠNJA PEVEC trenutno ostvaruje najveće uspjehe svoje karijere. Gotovo da nema domaćeg medija koji se ne bavi njenim nastupom u RTL-ovom showu Zvijezde, naročito nakon što joj je član žirija Tonči Huljić rekao da ona već jest zvijezda.

Moramo priznati da presjek estradne karijere Višnje Pevec nije nešto dug, ali je upečatljiv. Do nastupa u Zvijezdama snimila je svega dvije pjesme, no ako ih poslušate shvatit ćete da ih obje znate.

"Zvali su me crna višnja, iz sveg srca pjevam ja, zvali su me slatka kušnja, takva sam i ostala", orilo se ovog ljeta sa svih televizijskih reklama, jer je njena pjesma postala podloga jedne reklame za pivo.

S druge strane, tko ne zna "Ti si sve što meni treba, ti si sunce moga neba..."?

Obično ovakve članke poprati lista u kojoj čitatelji biraju deset najvećih hitova, ali ovdje ćemo to iz očitih razloga preskočiti pa ćemo vas samo pitati:

 

Višnja Pevec bila je godinama poznata kao vlasnica tvrtke Pevec, koju je osnovala sa suprugom Zdravkom u devedesetima.

Počeli su iz garaže svoje kuće u centru Bjelovara, a onda su 1992. godine otvorili prvi trgovački centar.

Dosegli su brojke od osam prodajnih centara, 4000 zaposlenih i 3,5 milijardi kuna procijenjene vrijednosti tvrtke.

Sve do stečaja 2009. godine, nakon kojeg su završili na sudu zbog optužbi da su oštetili proračun za oko 26,8 milijuna kuna. Zdravko je osuđen na jedinstvenu zatvorsku kaznu od dvije godine i 10 mjeseci zatvora, a Višnja na kaznu od godine dana zatvora, koja joj je zamijenjena radom za opće dobro.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara