Huljić otkrio s kim mu je najteže raditi: Želim odustati kad god mu pišem pjesmu

Huljić otkrio s kim mu je najteže raditi: Želim odustati kad god mu pišem pjesmu
Foto: Borna Filic/PIXSELL

TONČI HULJIĆ stvorio je brojne najveće zvijezde domaće glazbene scene, a u intervjuu za srpske medije progovorio je o suradnji s njima.

"Svaki put kad počnem pisati pjesme za Petra Grašu, poželim odustati (smijeh). On je jako specifičan i ima specifičan smisao za humor, a naš odnos bazira se na međusobnom vrijeđanju. U Dalmaciji važi pravilo po kojem ako nekog više vrijeđaš, to znači da ga više voliš. Ljudi koji dođu sa strane i vide naš razgovor misle da smo na pragu tuče", rekao je za Kurir.

Dodao je da je napisao toliko pjesama da više ne zna što bi mogao napisati, ali prati trendove te je sa svojim suradnicima nadvladao sve što je vrijeme donijelo.

Priznao je da kod odabira izvođača s kojima surađuje pazi na to prate li ih skandali te da on ima "nos za prepoznavanje osoba kojima nisu potrebni skandali i afere".

>>>Tonči Huljić: Da nije bilo Vjekoslave, vjerojatno se nikad ne bih oženio

"Nije im to potrebno i jednostavno su u svojoj potrebi da rade na glazbi i onome što osjećaju. Možete imati pompu iza i ispred sebe. Možete fotografirati sise i dupe, ali kada to padne, što ostaje? Možda veći broj grudnjaka. Evo, pogledajte Grašu. Pustio je bradu i izgleda tako kako izgleda, ali mu to nije naškodilo", rekao je.

Osvrnuo se i na "zabranu" cajki u Hrvatskoj.

"Nije istina da su zabranjene. Hrvatska je jedno od najvećih tržišta za takvu vrstu glazbe. Do skoro možda niste mogli čuti tu vrstu glazbe na televiziji ili radiju, ali sada se i to promijenilo. Prije godinu dana otvoren je radio u Zagrebu na kojem možete čuti samo takvu glazbu i vjerujte da je to jedna od najslušanijih glazbenih postaja", rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara