I Amerika ima svoju Simonu Gotovac: Heidi Montag je lijepa, plava i... hm...

HEIDI MONTAG, zvijezda serije "The Hills" i pjevačica u usponu, napokon je objavila dugo najavljivani video spot za svoju pjesmu "Overdosin'", no stvari se nisu odvijale po planu. Video je napravljen u stilu osamdesetih godina, u trajanju od dugih deset minuta na kojemu glumica/pjevačica usporenim pokretima pokušava prezentirati svoje aerobik sposobnosti, ne shvaćajući da će zbog toga naići na podsmjeh javnosti, pa čak i obožavatelja.

Naime, spot (kojeg je producirao njezin menadžer i dečko Spencer Pratt) zbog "tehničkih poteškoća" se nekako razvukao na desetak minuta pravog mučenja na kojem Heidi skakuće pred kamerom i izvodi aerobik vježbe dok "pjeva" svoju novu pjesmu "Overdosin'". No, zapravo je vrlo jasno kako se singl vrti na playbacku, a Heidi nije u stanju sinkronizirati riječi pjesme. Nakon što je shvatila da su je popljuvali ne samo tabloidi, već i obožavatelji, Heidi je objavila službenu ispriku navodeći kako su za sve krive "tehničke poteškoće".

"Duboko se ispričavam zbog nezgode koja se možda dogodila kada ste pokušali pogledati ili skinuti moj novi video. Očito da je došlo do greške i mi radimo na tome da situaciju ispravimo što je prije moguće", napisala je u službenoj izjavi Heidi koja tvrdi da ju je u stvaranju pjesme inspirirao njezin dečko Spencer Pratt, dok njih dvoje definitivno i bez ikakve sumnje čine najgluplji par u Hollywoodu. Mi vam donosimo nešto manje, no još uvijek napornu verziju toga videa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javnost mjesecima uvjeravala da je snimila duet s Britney

Heidi ovo nije prvi gaf u njezinoj glazbenoj karijeri. Naime, prije nekoliko mjeseci glumica je očito ostala bez dobrog materijala za pjesmu te je okrala Britney Spears. Dočepala se pjesme koja nije ušla na posljednja dva albuma Britney Spears te je na nju nasnimila svoj glas i cijelu priču javnosti predstavila kao svoj "duet s Britney", no jako se brzo saznalo za taj izrazito glupi potez koji ju je mogao dovesti pred sud, čime se još jednom pokazalo kako je Heidi samo jedna od mnogih kvazi-slavnih osoba koje su u stanju napraviti apsolutno sve za dobru samopromociju.

S dečkom Spencerom Prattom, koji također glumi u seriji "The Hills", ponijela je titulu "najiritantnijeg američkog para", ali to ne sprječava vlasnike noćnih klubova da im isplaćuju ogromne svote novca za jednosatno pojavljivanje na eventu. Zvuči vam poznato...?

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara