I Milinović nasjeo na "Tima Oreškovića": Opsovao pa zapjevao Thompsonovu pjesmu

I Milinović nasjeo na "Tima Oreškovića": Opsovao pa zapjevao Thompsonovu pjesmu

Foto: YouTube/Fah

NAKON niza hrvatskih političara i slovenskog premijera Mire Cerara, na piku "Tima Oreškovića", odnosno voditelja showa "U zdrav mozak" Davora Jurkotića našao se i bivši ministar zdravstva, "hrvatski Putin" Darko Milinović.

"Jak, strong, mišići, croatian Putin", najavio ga je Jurkotić.

Kad je čuo tko ga zove, Milinović se poprilično razveselio, a odmah je dao do znanja da je spreman odmah krenuti u Zagreb, ako ga Orešković zove.

"Najviše volim u Lika, kupao sam se ispod veliki slap ispod Plitvička jezera. Skakao sam na glavu, ja i moja žena", ispričao mu je "Orešković", a Milinović se samo smijao.

Potom mu je rekao da cijeni Nikolu Teslu koji je "izmislio svijet", a Milinović se pohvalio da su napravili memorijalni centar. Potom "Orešković" nastavlja izmišljati što je sve Tesla izumio, a Milinović koristi priliku da se pohvali da je uređenje Memorijalnog centra inicirao baš on.

"To sam sve ja", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Orešković" mu je potom rekao da želi opet doći u Liku, a Milinović mu može ubiti medvjeda. 

"K'o Putin voliš se slikati, mišići, jak si, helikopter, avion, ti se voziš, ti se boriš, medvjed slap. S jedne strane mičeš slap na drugu stranu", počeo je nabrajati "Orešković", a Milinović je rekao da će skupa pa opsovao, a potom se pokušao ubaciti s nekim svojim idejama.

Uslijedilo je zajedničko pjevanje Thompsonove pjesme "Lijepa li si" za koju je "Orešković" sam izmislio dio stihova.

"Matu Bulića znaš?", pitao je Milinović, a potom nastavio: "Mislio sam doći do tebe pet minuta".

Jurkotić nakon toga prekida razgovor opravdavajući se da ga zove Cerar "iz Srbije", no Milinović je znao da je to slovenski premijer.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara