I Tita uključili u raspravu o himni: "Onaj Plenković izbečio oči, on bi Bulića"

I Tita uključili u raspravu o himni: "Onaj Plenković izbečio oči, on bi Bulića"
Screenshot: YouTube

NA YOUTUBEU je osvanuo video Josipa Broza Tita koji je netko malo preradio da zvuči kao da se i on bavi trenutno najvrućom temom u Hrvata - izvedbom himne Josipe Lisac.

"Gledao sam malo jučer tu inauguraciju, kako ona žena pjeva i to tako. Samo nisam razumio je li to neka obična pjesma ili neka politička. Poslije su mi rekli da je to himna, malo sam bio iznenađen, kako da kažem... Nisam očekivao takvu himnu, da se tako himna izvodi. Kad izvodiš himnu, ti moraš da se obučeš u neku narodnu nošnju, da pokažeš svoj identitet", riječi su koje prate Tita u ovoj sinkronizaciji.

"Nije to tek tako bez veze da pjevaš onako kako ti dođe. Ipak postoje neka pravila. Sad neki kažu neka sloboda i tako, sloboda svakako može biti, ali ne tako da iznakaziš himnu", čuje se.

"Tito" se dotaknuo i Plenkovićevog uzdisanja tijekom himne. "Izbečio oči, znam da bi on najviše htio da mu pjeva onaj Mate Bulić. Napokon da smo se riješili one pjevačice koja je stalno pjevala, stalno nešto izvodila. Milanović je ispratio, kao idi i ne vraćaj se više", zaključak je videa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara