I treći nastavak o šopingholičarki objavljen na hrvatskom

TREĆI i posljednji nastavak o neukrotivoj šopingholičarki Becky Bloomwood "Šopingholičarka se udaje" britanske spisateljice Sophie Kinsella, objavljen je i na hrvatskom, u izdanju zagrebačke Naklade OceanMore.

Poput junakinja u bajkama, i šopingholičarka se na kraju svoje priče udaje. No do konačnog "da" ipak neće doći tako lako. Nakon "Tajnog svijeta jedne šopingholičarke" i "Šopingholičarke u inozemstvu", Becky napokon uživa u mirnom životu, a dani nekontrolirane uporabe kreditnih kartica kao da su iza nje.

Radi posao koji voli i živi na Manhattanu s Lukeom koji je zaprosi. Umjesto da uživa u pripremama za vjenčanje, razapeta je između želja svojih i zaručnikovih roditelja. Njezina majka želi tradicionalno britansko vjenčanje u Oxshottu, a Lukeova skupu i glamuroznu proslavu u newyorškoj Plazi.

Sophie Kinsella, 32-godišnja bivša novinarka financijskog časopisa, proslavila se zabavnim serijalom o šopingholičarki Becky - s knjigama "Tajni svijet jedne šopingholičarke", "Šopingholičarka u inozemstvu" i "Šopingholičarka se udaje", koje su s jednakim simpatijama prihvatili publika i kritika.

Knjigu je objavila Naklada OceanMore, koja je nedavno izdala i Kinsellin roman "Znaš li čuvati tajnu?", romantičnu komedija o Emmi, marketinškoj asistentici u velikoj korporaciji.

Taj je roman u Velikoj Britaniji postigao velik uspjeh - u šest mjeseci prodan je u više od tristo tisuća primjeraka. Čak pet tjedana knjiga je bila prva na top ljestvici 40 najprodavanijih knjiga s prosječno prodanih 30 tisuća knjiga tjedno. Po knjizi bi se trebao snimati film, vjerojatno s Kate Hudson u glavnoj ulozi.

Knjigu "Šopingholičarka se udaje" s engleskog je prevela mlada prevoditeljica Ines Jurišić.

(Hina) ag az

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara