Iako je na "Otoku slavnih" i "hodajući testosteron", Nina Morić se prepustila lezbijskom poljupcu

Screenshot: Isola dei famosi

PLASTIČNA Hrvatica s talijanskom adresom, Nina Morić, koja je trenutno jedna od sudionica osme sezone talijanskog reality showa "Otok slavnih", i nije jedna od najomiljenijih među ostalim natjecateljima. Nina se s mnogima već uspjela posvađati, a posljednja u nizu je glumica Eleonora Brigliadori. Dame su se zakvačile oko hrane, jer je Eleonora u vrijeme nestašice skrivala kod sebe vrećicu sjemenki. Eleonora je Ninu optužila da je "izdala njihovo prijateljstvo", a Nina joj je uzvratila uvredama te je nazvala licemjerkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dok se Nina s nekima svađa, s drugima se ljubi. Gledatelje su ona i Roberta Allegretti počastile sočnim poljupcem. "Nina je moj idol posljednjih 15 godina i željela sam poljubiti ženu o kojoj maštaju gotovo svi Talijani. Nina ima savršene usne, pune i meke", rekla je Roberta.

Nina je, pak, oduševljena dolaskom novog stanara na otok, Laerta Pappalarda. "Ah, Laerte Pappalardo! Hvala dragom Bogu, u četiri tjedna koliko sam na otoku nisam naišla na pravog muškarca, barem jedan hodajući testosteron. A sad je napokon stigao, poslali ste mi takvog muškarca i ja sam sad jako sretna", vikala je uzbuđena Nina Morić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara