Igor Tudor uskoro pred oltarom

NOGOMETAŠ Igor Tudor 2. srpnja će u splitskoj katedrali Sv. Petra sklopiti brak, a svadbeno slavlje će se održati u njegovom rodnom Hvaru. Igor nije iznevjerio tradiciju, pa je kao i većina njegovih kolega, za životnu družicu odabrao manekenku, 23-godišnju Stefaniju Lešić.

Poznati nogometaš i bivša manekenka jučer su dogovorili datum vjenčanja, što nije promaknulo oku sedme sile. Fotoreporter Jutarnjeg lista zatekao ih je na izlasku iz Matičnog ureda nakon što su utanačili detalje oko vjenčanja.

Iako Igor svoj privatni život nerado dijeli s medijima, poznato je da će se u splitskoj katedrali okupiti oko 200-njak uzvanika, koji će se nakon ceremonije vjenčanja katamaranom uputiti na Hvar. Imena kumova još su tajna, a doznaje se da će goste zabavljati Jasmin Stavros.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor je sa Splićankom u višegodišnjoj vezi, te skupa žive u Sieni. Stefanija je prije radila kao manekenka, a trenutačno studira na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Par će se po svoj prilici na ljeto vratiti u Torino, gdje Igoru još uvijek traje ugovor s Juventusom koji ga je prije nekoliko mjeseci posalo na posudbu, a sada ga, kada odlično igra, želi što prije vratiti natrag.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara