Ima još nešto za reći: Je li David Bowie pripremio iznenađenje za svoje fanove?

Ima još nešto za reći: Je li David Bowie pripremio iznenađenje za svoje fanove?

Foto: FAH

AKO JE vjerovati pisanju Newsweeka, David Bowie nastavlja šokirati fanove i nakon svoje smrti. Omiljeni glazbenik je preminuo samo dva dana nakon objave svog albuma Lazarus, no navodno je iza sebe ostavio još nekoliko albuma koji bi tek trebali biti objavljeni.

Kako piše Newsweek, Bowie je imao "dugu listu glazbenih planova", a zasad nije poznato odnosi li se to na kompilacije već objavljenih hitova koji će biti raspoređeni po "erama", ili je Bowie planirao i nove singlove. Prvi album svjetlo dana bi navodno trebao ugledati već dogodine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je, međutim, da je Bowie planirao barem jedan novi album za koji je navodno pripremio i nekoliko pjesama, što je otkrio njegov dugogodišnji suradnik u intervjuu neposredno nakon smrti slavnog glazbenika.

"U posljednjim danima života je napisao pet novih pjesama i napeto je iščekivao trenutak kada će ih snimiti. Planirao je novi album i obojica smo zbog toga bili uzbuđeni. Mislili smo da ima još barem par mjeseci vremena", rekao je producent albuma Blackstar Tony Visconti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara