"Imenjakinje. Prezimenjakinje": Marijana Batinić očarala fotkom sa šogoricom

"Imenjakinje. Prezimenjakinje": Marijana Batinić očarala fotkom sa šogoricom
Foto: Instagram

MARIJANA BATINIĆ obožavateljima je pokazala jednu od svojih omiljenih članica obitelji, a riječ je o njezinoj šogorici Marijani Pašalić. Voditeljica showa "Ljubav je na selu" na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju s članicom obitelji koja je to i službeno postala prije dvije godine kada se udala za brata njezinog supruga Mateja, Andreja Pašalića.

"Imenjakinje. Prezimenjakinje. Jetrve", napisala je Splićanka u uz fotografiju na kojoj poziraju zajedno, dotjerane u kontrastnim bojama - ona u tamnom, a šogorica Marijana u bijelom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Zanimljivo je istaknuti da obje supruge braće Pašalić nose isto ime, iako voditeljica koristi svoje djevojačko prezime. Također, to nije jedina sličnost među članovima ove obitelji. Naime, nemoguće je ne primijetiti nevjerojatnu sličnost između njihovih muževa Andreja i Mateja.

Tako je, kada su prije dvije godine Andrej i Marijana Pašalić stali pred oltar, Batinić na Facebooku objavila fotografiju sa šogorom i zbunila obožavatelje koji su bili uvjereni da je na fotkama njen muž, no odao ju je opis: "Moj skoro muž i ja." Kasnije je dodala riječi: "Isti moj muž", i razjasnila kako je riječ o Andreju, a ne o  njezinom mužu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara