Index doznaje: Joško Lokas napustio trudnu suprugu zbog Nataše Janjić?

JOŠKO LOKAS navodno se odselio od supruge Ivane s kojom je u braku osam godina. Po kuloarima se priča da je brak nekadašnjeg TV voditelja i autora kviza "Upitnik" već mjesecima u krizi, a kulminirao je njegovim navodnim preljubom. Prema saznanjima Indexa, Joško je napustio trudnu suprugu i dvoje djece prije nepuna dva mjeseca, no dosad je to uspješno skrivao od javnosti.

"Joško Lokas mi je dečko jednako kao i Barack Obama. Jako mi je smiješna ta konstrukcija"

Njegovi prijatelji tvrde da je suprugu, koja čeka njegovo treće dijete, ostavio zbog glumice Nataše Janjić iz serije "Mamutica" koju je on producirao. "To ste njega pitali? Jako mi je smiješna ta konstrukcija. Poslovni smo suradnici jer sam glumila u njegovoj seriji. Gluposti su da se razvodi zbog mene. Joško Lokas mi je dečko jednako kao i Barack Obama", rekla nam je u telefonskom razgovoru 27-godišnja Nataša Janjić (na slici lijevo).

Glumica je bila četiri godine u vezi s 31-godišnjim redateljem Antonijem Nuićem. Zajedno su kupili stan, odabrali su i kumove za vjenčanje, ali prije zakletve ljubavi, Nataša je u listopadu otišla. "Kako da to kažem suptilno? Vjetar se ne može vezati. Zato sam ja frajerica. Otišla sam", otkrila je Splićanka u mjesečniku Grazia. Osim u "Mamutici" i predstavi "Ilijada 2001. u svemiru", Nataša glumi u srpskoj seriji "Na terapiji" s Mikijem Manojlovićem.

Joškova supruga Ivana Sila rođena je Vukovarka koja se početkom rata preselila u Zagreb. Budućeg supruga upoznala je na OTV-u, gdje su oboje radili kao novinari. Kad je Joško dobio zeleno svjetlo od HTV-a za svoj autorski kviz "Upitnik", Ivana je napustila OTV i pridružila se timu koji je osmišljavao pitanja. Vjenčali su se 23. ožujka 2001., a slavlje za obitelj i prijatelje priredili su u restoranu Gustek. Par ima dvoje djece, osmogodišnju djevojčicu Nou i dvogodišnjeg sina Tomu.

Joško je nakon "Upitnika" na državnoj televiziji vodio kviz "Izazov". Prava za "Upitnik" prodao je strancima i za HTV u vanjskoj produkciji stvorio emisiju "Večeras s Joškom Lokasom". Mnogi još uvijek pamte njegov banalni intervju sa Severinom Vučković nakon što je na internetu procurio njezin 11-minutni pornouradak. Otada se smjestio iza kamera, kao suvlasnik producentske kuće Drugi plan s partnerima Nebojšom Tarabom i Miodragom Silom, bratom supruge Ivane. Njihovi upamćeni projekti su "Dvornikovi", "Kod Ane" i kriminalistička serija "Mamutica". Joško Lokas zasad je nedostupan za ikakve komentare.

Enio Dellavia
Foto: Index, Pixsell

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara