Indexov "Back to the city" party - nikad veća gužva u Piranhi

IAKO SE ljeto već opasno približilo kraju, moramo priznati da ipak nismo očekivali da će veliki Indexov "Back to the city" party napuniti Piranhu do točke u kojoj bi se klub doslovce raspao da je u njega ušla još jedna osoba. Index i Piranha već dugo vremena uspješno surađuju u organizaciji R&B Confusion partya, ali ovo što smo doživjeli jučer teško je opisati riječima.

Dovoljno je reći da je i u tri sata ujutro, kad se mnogi drugi klubovi prazne, pred Piranhom stajao nepregledan red mladih željnih odlične zabave.

"Nemam riječi, osim možda spektakl. U klubu je bilo 2000 ljudi, koliko i maksimalno stane u njega, a izvan kluba je zbog prevelike gužve ostalo još 200 ljudi. Ne pamtim ovakvu posjetu. Subotom zna biti gužva, ali nikad ovakva." - kazao nam je Adnan Mehmedović-Medo, voditelj programa u Piranhi.

"Index i srijeda u Piranhi su idealan spoj, kao brat i sestra." - slikovito je dodao Medo.

Već standardno zanosne ljepotice koje uredno posjećuju R&B Confusion (Powered by Index) partye su dobrim dijelom prihvatile dress code, koji je nalagao bijelu boju.

U VIP loži, koja je također bila prepuna, boravio je i naš Vazmenko Pervan, koji se još uvijek oporavlja od teške prometne nesreće koju je doživio ovog ljeta na Pagu.

Njemu je pripala nezahvalna dužnost odabira najsimpatičnije djevojke u bijelom, kojoj je podario godišnju ulaznicu za Piranhu. Nije mu bilo lako, ali svoju je dužnost pošteno obavio. Osim što je dobila godišnju ulaznicu u Piranhu najsimpatičnija djevojka u bijelom dobila je i poklon sportskog centra Radoš.

Na Indexov mail index.party@gmail.com od jutra pristižu mailovi zahvale i pohvale na partyu, uz neoizostavno pitanje - kad će sljedeći party? Bit će, ne brinite.

Ako ste propustili Indexov "Back To The City" party, neka vam bude žao, ali ne previše.

Nova sezona najboljih partya u gradu je tek počela. Strepite.

>>> Opsežnu galeriju fotografija s jučerašnjeg partya pogledajte u Indexovom Nightlifeu

Foto: G.O.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara