Indexovi čitatelji smatraju: Ova osoba je zaslužila pobjedu u Životu na vagi

Indexovi čitatelji smatraju: Ova osoba je zaslužila pobjedu u Životu na vagi
Foto: RTL/Playbuzz

PREMA mišljenju čitatelja Indexa, Luka Smoljo najviše zaslužuje pobjedu u showu Život na vagi čije će finale biti prikazano večeras na RTL-u.

U anketi koju smo u petak, pa onda i u subotu stavili pred vas postavili smo vam pitanje "Tko zaslužuje pobjedu?", a mogli ste birati između pet finalista - Marija Barišića, Luke Smolje, Alena Abramovića, Domagoja Santa te Marija Mandića.

 

Najviše glasova i uvjerljivo prvo mjesto pobrao je Luka Smoljo. Više od polovice vas (skoro 53 posto) smatra da je upravo simpatični Zagrepčanin Luka najviše zaslužio pobjedu u Životu na vagi. Drugo mjesto (nešto više od 33 posto) odnio je Alen Abramović koji je skinuo najviše kilograma od svih kandidata u sve tri sezone prikazivanja showa.

Treći je Marijo Barišić s tek 8,5 posto, a zatim Domagoj Santo (malo više od tri posto) te Mario Mandić (malo više od dva posto). Finalisti se bore za nagradu od 150 tisuća kuna, dok svi ostali kandidati imaju priliku osvojiti drugu nagradu od 50 tisuća kuna. 

Inače, Mario Mandić je na posljednjem vaganju u kući imao 117,4 kg što je 2,2 kg manje nego na vaganju prije. Luka je imao 91,7 kg, što je gubitak od 2,4 kg s obzirom na ranije vaganje. Alen je bio najteži kandidat treće sezone i sa 181 kilogramom je u četiri i pol mjeseca boravka u kući došao na 108,2 kg. Domagoj je imao 123,1 kg na ranijem vaganju, a na posljednjem vaganju u kući imao je 120,3 kg. Baro je na posljednjem vaganju imao 100,5 kg, što je gubitak od 3,2 kg s obzirom na vaganje prije.

U anketi možete sudjelovati i dalje, a pobjednik će se saznati danas od 19:45 sati.

 

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara