Indexovi posjetitelji odlučili: Kraljica maturalne večeri je Katarina Tadić!

VIŠETJEDNO glasanje iznjedrilo je prvu pobjednicu Indexovog natječaja za Kraljicu maturalne večeri - Katarinu Tadić! Osamnaestogodišnja ljepotica iz Samobora dobila je, zahvaljujući vašim glasovima, sve što joj treba za maturalnu večer iz snova - dizajnersku haljinu, cipele, dan u beauty salonu i odlazak limuzinom do hotela. Nagradili smo i ostale dvije finalistice, a kako je bilo u potrazi za onim što Katarini najbolje pristaje i u čemu se najbolje osjeća, uskoro ćete moći pogledati na Video Indexu!

Katarina Tadić oduševila se kad smo joj u školi u Samoboru priopćili da je upravo ona pobjednica natječaja za Kraljicu maturalne večeri. Njezina potraga za savršenom haljinom krenula je u studiju poznatog dizajnera Zorana Mrvoša, koji joj je na izbor dao nekoliko toaleta i haljinica savršenih za "najluđu noć u životu". Iako je na početku rekla kako preferira duže haljine, Katarina se oduševila crnom haljinicom koja seže jedva do koljena, ali "prava ljubav" dogodila se u studiju Mrvoševog kolege, također poznatog dizajnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zelena haljina koja seže do poda odmah je privukla Katarininu pažnju, a u dogovoru s Borisom Pavlinom odlučila je da će upravo u njoj u utorak zablistati među kolegama iz razreda. U trgovini Cro A Porter na pobjednici našeg natječaja bilo je da odabere cipele iz ponude Ivana Ledenka, a Katarina se odlučila za zeleno-plave cipele s visokom potpeticom koje, smatra, savršeno pristaju na Pavlinovu haljinu. Prije velikog tuluma našu Kraljicu maturalne večeri očekuje još cjelodnevni tretman u Beauty centru Božica, a do hotela će je odvesti limuzina tvrtke Limuzine.hr.

Nagradili smo i drugoplasiranu kandidatkinju, Tamaru Adamić iz Zagreba, koja je na poklon također dobila cipele Ivana Ledenka, a zlatne štikle s visokom potpeticom i mašnom odmah su joj privukle pažnju i završile kao konačan odabir. Trećeplasirana Romyna Zimak kao utješnu nagradu dobila je tečaj standardnih plesova i salse u plesnom studiju Fever. Vlasnik studija i sudionik "Plesa sa zvijezdama", Hrvoje Kraševac, Romyinu je već na prvom sastanku počeo učiti korake, a lijepa je maturantica zaključila - "Moja plesna sezona počinje!".

Dorijan Klarić
Foto: Luka Travaš

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara