Indijski filmaš oduševljen Hrvaticama snima film u Lijepoj našoj

Indijski filmaš oduševljen Hrvaticama snima film u Lijepoj našoj

AKO SE ičim možemo pohvaliti pred cijelim svijetom, onda su to prirodne ljepote i zanosne žene. Ljepote Hrvatske, jedne i druge, toliko su zainteresirale indijskog filmaša Deva Anandu da je odlučio ove godine snimiti film u našoj zemlji.

Kako javljaju indijski mediji, Ananda, koji se nakon uspješne glumačke karijere bacio na režiju i produkciju filmova, u srijedu je najavio da će u studenom započeti sa snimanjem filma pod nazivom "When heart beats are the same".

Film će, prema najavama, u cijelosti biti snimljen u Hrvatskoj, a u njemu će najviše uloga pripasti hrvatskim glumcima. Svi dijalozi u filmu bit će na engleskom jeziku.

"Tražim mladu i lijepu hrvatsku djevojku za glavnu ulogu u filmu. U filmu će glumiti dva ili tri Indijca, svi ostali bit će iz Hrvatske. I ja razmišljam o tome da odglumim jednu ulogu u filmu, možda će to biti uloga oca." - kazao je indijski filmaš.

Indijski mediji opisuju film kao "priču o univerzalnim osjećajima", te navode kako će trajati 100 minuta.

Dev Anand jedan je od pionira indijskog filma, te je među prvima koji su prenijeli produkciju Bollywooda izvan granica Indije. Nada se da će i ostali indijski filmaši krenuti njegovim stopama.

"Bio sam prvi koji je iz Indije išao snimati filmove u Nepal, Europu i Sjedinjene države. Nadam se da će ostali indijski filmaši slijediti moj primjer nakon što snimim film u Hrvatskoj." - zaključio je Anand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako sve ne bi ostalo na riječima, a kao dokaz da Anand ima čime biti oduševljen, prilažemo par fotki hrvatskih ljepotica.

Kliknite na fotke kako biste vidjeli iste većih dimenzija.

N.B.
Foto: D.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara