Ines Fulier iz Solina postala Miss Adriatic, markirale glavne zvijezde

ŠEST djevojaka izborilo je na sinoćnjem Izboru za Miss Adriatic turizma Hrvatske odlazak na središnji izbor koji će se 31. kolovoza održati u talijanskoj Pescari. Titulu najljepše odnijela je Ines Fulier iz Solina, voditeljica emisije "Split Happens", koja je svojevrsni nastavak uspješnog humorističnog serijala "Po ure torture". Osim nje, u Pescaru idu Ana Vuljak, Natka Jakšić, Anđela Grljušić, Antonija Ivanković i Amra Botonjić.

> Missica na Braču skočila u plitki bazen i zaradila 12 šavova na glavi

"Već se pet godina bavim manekenstvom, a prije ovoga bila sam prva pratilja Miss Dalmacije", rekla nam je novopečena missica Ines Fulier, koja u Splitu studira pravo, a slobodno vrijeme provodi s dečkom. Za njega kaže da je "najbolji trener u Splitu" te da joj, poput obitelji, daje bezrezervnu podršku u probitku na hrvatsku medijsku scenu. "Roditelje sam o izboru obavijestila toga dana u podne i molila sam ih da me ne dolaze gledati", kroz smijeh otkriva ljepotica iz Solina.

"Je li tko vidio Ivu i Nevena...?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno sam se provela u ova tri dana na Braču, a među kandidatkinjama nije bilo ni trunke ljubomore. Mediji su mi, kao i ostalim curama, privlačni, ali vidjet ćemo kako ću se snaći i hoću li pohvatati sve konce", zaključuje Ines Fulier.

"Glavne zvijezde" ovog izbora ljepote, Iva Jerković i Neven Ciganović, nisu se pojavili u Bolu na Braču, a doznajemo da se za svoj nedolazak nisu ispričali niti opravdali. Ipak, oko ljepotica su se motala neka poznata lica - u izboru su kao gledatelji uživali Srećko Vargek i Mirko Fodor, dok su se u stručnom (?) žiriju našli Petar Vlahov i njegova djevojka Ines Španja, koji, sudeći po nedavnim medijskim istupima, žele postati novi hrvatski "it" par.

M.A.
Foto: Duje Stojak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara