Ludilo na internetu: Fidel Castro otac kanadskog premijera?

Ludilo na internetu: Fidel Castro otac kanadskog premijera?

 Foto: Mondadori Collection/UIG/Simon Fisher/Canadian Press/REX/Shutterstock

NA INTERNETU se pojavila suluda teorija da je kanadski premijer Justin Trudeau zapravo sin Fidela Castra.

Te tvrdnje su se pojavila nakon što je Trudeau oplakivao Castrovu smrt i rekao da je on "legendarni revolucionir i govornik" te da je "veći od života". Castro je bio veliki prijatelj Trudeauove obitelji, zahvaljujući Justinovu ocu, Pierreu Elliotu Trudeauau, koji je bio prvi NATO lider koji je posjetio Kubu od početka revolucije.

No, sada su se pojavile teorije da je Castro zaveo Pierreovu ženu tijekom njihovog posjeta Kubi te da je kanadski premijer plod te zabranjene ljubavi, piše Vice.

Prvi argument za to je problematičan brak Pierrea i njegove supruge Margaret. Ona je imala izvanbračnu aferu s američkim senatorom Tedom Kennedyjem, a rastali su se nakon što se počelo pričati da ga je prevarila i s članom Rolling Stonesa, Ronniejem Woodom.

Također, Justin Trudeau malo sliči Fidelu Castru u mladim danima pa je to dodatno pojačalo sumnje u Castrovo navodno očinstvo.

U Viceu su se našalili i da Trudeau očigledno mrzi sve što Kanadu čini Kanadom: "demokracija, kapitalizam i većinski bijelo stanovništvo" te da je to zbog toga "što u njegovim venama teče Castrova krv". 

No, ipak postoji problem u cijeloj teoriji. Kanadski premijer je rođen 25. prosinca 1971. godine, točno devet mjeseci nakon medenog mjeseca njegovih roditelja Pierra i Margaret i mnogo prije njihovog putovanja na Kubu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara