Ipak nije tolika faca: Šveđanka odbila Ronaldinhovu bračnu ponudu

Ipak nije tolika faca: Šveđanka odbila Ronaldinhovu bračnu ponudu

"NETKO mi je na lošem engleskom rekao da me Ronaldinho zove u svoju sobu. U prvi mah sam posumnjala na Therese Sjögran, koja voli zbijati šale. No, shvatila sam da je to Ronaldinhov prevoditelj, koji mi je prenio njegov prijedlog da se vjenčamo. Odmah sam mu rekla da ne može. Imam momka kod kuće", rekla je 24-godišnja Johanna Almgren, švedska nogometašica koja je bila prisutna u Pekingu na ženskom nogometnom turniru.

"On je odbijao zahtjeve svih Kineskinja koje su ga tražile autogram, ali kad je ugledao mene, pogledao me je u oči i poljubio mi ruku. Osjećala sam se malo čudno", nadodala je plavuša za kojom je brazilska zvijezda izgubila glavu čim ju je ugledala. Naime, njih dvoje su u Olimpijskom selu u Pekingu bili smješteni u istoj zgradi, a prema pisanju brazilskog portala O Globa, nogometaš Milana i Fifin nogometaš godine je odlučno nakon susreta okrenuo broj telefona i na sve načine pokušao doći do ljepotice. Iako je odbila njegovu bračnu ponudu, mlada nogometašica je Ronaldu de Assis Moreiri poklonila svoju majicu, prema nagađanjima, za utjehu.

Homoseksualci u nogometu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nenogometne teme u nogometnom svijetu pršte na sve strane, pa se nakon propalog vjenčanja spominju i homoseksualci. Tako je u intervjuu za magazin GQ skupina istaknutih nogometaša Fiorentine izrazila mišljenje da u nogometu nema homoseksualaca ili da ih barem oni nisu nikad vidjeli. "U vrijeme kad ti navijači vrijeđaju žene i djevojke, zamislite što bi se dogodilo da se netko deklarira kao gay. Satrali bi ga. Bilo bi transparenata, slogana. Pakao! Ako i ima takvih, mora da svoju orijentaciju dobro skrivaju", rekao je vratar Sebastien Frey s kojom se složio Marco Donadel: " Ipak podsjećam da su u Sjedinjenim Državama mnogi sportaši priznali homoseksualnost i bili relativno dobro prihvaćeni". Međutim, skeptici uvijek vrebaju iza nekog kutka pa tako i  Alessandro Gamberini po čijem mišljenju "netko vjerojatno ipak jest homoseksualac".

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara