Irina Shayk u toplesu: Unatoč dobroj ponudi, preotmjena sam da bih se slikala za Playboy

Foto: Esquire

PREKRASNI ruski supermodel Irina Shayk krasi naslovnicu novog broja muškog časopisa Esquire kojemu je i dala intervju koji bi mogao razočarati njezine fanove, prenose britanski mediji. Fatalna ljepotica se slikala u toplesu, dok su joj ruke skrivale najbolje dijelove.

Unatoč smjelim fotografijama, 25-godišnjakinja najpoznatija po editorijalima za donje rublje kaže da se ne bi skinula za Playboy: "Nikad ne bih pristala na slikanje za Playboy. Znam da sam model za donje rublje, ali smatram se otmjenom. Playboy mi je prošle godine ponudio puno novca, no rekla sam `Nema šanse`. Ok, i Naomi Campbell i Claudia Schiffer su to napravile, ali tek na kraju karijere i bilo je otmjeno", te je dodala da su njih dvije i najseksi žene koje je ikad u životu vidjela.

"Mislim da jesam djevojka s naslovnice, ali ne bih se slikala za neki ljigavi magazin", nepokolebljiva je Irina. Otkrila je još i da ima neslomljivi ruski duh: "Ne možete slomiti Rusa, znate? Mi smo napravljeni na hladnom snijegu i jako smo otporni". Ipak, otporna Irina nije odoljela vrućem portugalskom nogometašu Cristianu Ronaldu s kojim je zaručena, a otkrila je i što je privlači na muškarcima: "Na muškarcu me privlače različite stvari. Kad vidim muškarca na ulici, pogledam mu u cipele i ruke".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara