Iskeširao 20.000 kuna za poklon na Valentinovo jer mu je cura prijetila prekidom

Iskeširao 20.000 kuna za poklon na Valentinovo jer mu je cura prijetila prekidom
Foto: Instagram

VALENTINOVO je za mnoge dan kada voljenoj osobi kupe neku sitnicu, ali za 22-godišnju Chantal Blakey iz Velike Britanije Dan zaljubljenih označava dan skupih poklona. Chantal je zaprijetila svom zaručniku Joeu Kylesu da će ga ostaviti ako na nju ne potroši više od 22.000 kuna.

Chantal je listu želja za Valentinovo počela raditi 11 mjeseci unaprijed te je naglasila da od partnera na taj dan očekuje samo najbolje.

Na listi se našlo "bombardiranje buketima", što označava veliki broj različitih cvjetnih buketa koji bi joj pretrpali stol. Opisala je i točno kako želi da joj Valentinovo izgleda. Napisala je da početak dana treba započeti s doručkom u krevetu i da joj soba mora biti posuta laticama ruža.

Dečku je dala do znanja da u čestitki ne smije napisati samo "S ljubavlju, Joe", jer će ga u tom slučaju natjerati da ponovno piše. Također je naglasila da kroz cijeli dan mora nalaziti malene poklone iznenađenja i da joj Joe mora napraviti ručak u tri slijeda, a zatim je izvesti na romantičnu večeru.

"Valentinovo sam od malih nogu smatrala magičnim danom. Oduvijek sam sanjala da ću pronaći svog princa, baš kao i princeze u Disney crtićima. S 13 godina proslavila sam svoje prvo Valentinovo, a tadašnji dečko mi je kupio buket jeftinih umjetnih ruža. Bila sam očajna", rekla je Chantal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Went Shopping, bought some bits, had some food and drank a cocktail. 😁

Objavu dijeli JFK (@joe_kyles)

Opisala je i iskustvo kada ju je jedan od bivših za Valentinovo odveo u lanac brze prehrane KFC.

"Ne razumijem zašto je mislio da je KFC mjesto za romantični izlazak. Odmah sam ga ostavila", objasnila je i dodala kako to nije bio prvi put da je ostavila dečka zbog poklona za Valentinovo. Jedan joj je kupio buket i čokoladice kojima je istekao rok trajanja, što joj je bio dovoljan razlog za prekid.

Čini se kako je Chantal konačno zadovoljna svojim odabranikom. Zaručnik Joe prošle joj je godine kupio sve s liste želja za Valentinovo, uključujući i štikle Christian Louboutin u vrijednosti od 3500 kuna i naušnice koje su koštale 2000 kuna.

Zaručnik je priznao da mjesecima štedi kako bi Chantal ispunio sve želje za Valentinovo te kako čak radi duple smjene na poslu da bi što više zaradio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara