Ispeglaj me nježno: Debbie Harry uporno želi izgledati 40 godina mlađe

DEBBIE HARRY, 62-godišnja pop ikona sedamdesetih, tridesetu obljetnicu izlaska albuma "Parallel Lines" proslavila je novim fotografijama na kojima su joj sve bore ispeglane, a Debbie izgleda jednako kao što je i izgledala na dan izlaska albuma, kada je imala tek nešto više od trideset godina. Iako je ostarjela prilično nedostojanstveno, zapravo, pretvorila se u mrzovoljnu ofucanu babu koja s novinarima jedva da želi progovoriti jednu riječ, na ovoj fotografiji izgleda kao dvadesetpetogodišnjakinja.

Fotografija je snimljena u svrhu obilježavanja tridesete godišnjice izlaska "Parallel Linesa", albuma na kojem su izašli nezaboravni hitovi poput "Heart of Glass", "Picture This" i "One Way or Another", pjesama koje su mjesecima držale vrhove svjetskih glazbenih top ljestvica. Debbie je u sedamdesetima osim po pjevanju, bila poznata i po svojem seksipilu i bujnoj platinastoj kosi koja je u to vrijeme bila iznimno popularna i poželjna.

Blondie je bio jedan od najslušanijih bendova sedamdesetih

Debbie Harry, bivša konobarica i Playboyeva zečica, pjevati je počela 1975. godine u bendu Blondie, koji je najprije njegovao stil tadašnjeg takozvanog novog vala, sve do izlaska trećeg albuma, "Parallel Linesa", kojim su se priklonili glavnoj struji vremena, popu. Blondie je godinama bio jedan od najslušanijih bendova sedamdesetih, sve do 1982., kada je Chrisu Steinu, gitaristu i tekstopiscu dijagnosticirana opasna bolest od koje se naposljetku uspio oporaviti. Debbie je, nakon što se Blondie raspao, snimila samostalni album i odigrala nekoliko zapaženih uloga na filmskom platnu, a grupa se ponovo okupio 1996. godine, kada su izdali povratnički album "No Exit". Jedna od njihovih najpoznatijih pjesama, "Heart of Glass" ove godine ponovo se našla na američkim glazbenim ljestvicama, nakon što ju je iz "ormara" izvukla jedna marketinška agencija i iskoristila u reklami za parfem.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara