Ispovijest slavne glumice: Da živimo skupa, to bi bio kraj naše veze

Ispovijest slavne glumice: Da živimo skupa, to bi bio kraj naše veze
Screenshot: Youtube

VEZE i brakovi znaju biti jako komplicirani. Sve je više parova koji se odlučuju za zajednički život prije braka kako bi ustanovili mogu li funkcionirati zajedno. I dok neki svoju sreću pronalaze upravo u tome da se svakog dana bude jedno pored drugog, za druge to ipak nije tako.

Glumica Gillian Anderson objasnila je zbog čega ne živi sa svojim partnerom, priznavši da, ako bi počeli živjeti zajedno, to bi bio kraj njihove veze.

Ona je za The Sunday Times Style magazin govorila o svojoj četverogodišnjoj vezi s Peterom Morganom. Tom prilikom rekla je da postoji "nova ideja toga kako veza treba izgledati" objašnjavajući kako je razdvojen život pomogao i njoj i njenom partneru.

"Da smo nastavili živjeti zajedno, to bi bio naš kraj. Zaista nam je dobro ovako, nekako je poseban osjećaj kada se sastanemo", kaže Anderson.

Ova majka troje djece rekla je još i da joj to što ne živi s Morganom omogućava da bude potpuno posvećena svojoj djeci kada provode vrijeme zajedno.

"Uzbudljivo je. Mi biramo vrijeme kada ćemo biti zajedno", govori dalje glumica (51) o svom odnosu s Morganom.

"Ne postoji ništa što nas sputava, ništa što stvara strah poput onog: 'Bože, ne mogu otići jer ne znam što će se dogoditi s kućom, kako ćemo biti razdvojeni?' Sada mi počinje nedostajati osoba s kojom želim biti i volim taj osjećaj", dodaje ona.

Glumica je navela i kako je zaista "velika stvar" za nju vidjeti hlače bačene na pod i da ne osjeća potrebu da mora nešto napraviti povodom toga.

Tijekom razgovora, zvijezda serije Dosje X rekla je i kakva je razlika u započinjanju nove veze kada ste u 40-im godinama i kada ste u 20-im.

"Jako je drugačije. Smatram da ste u ovim godinama dosta ostvareniji i potpuniji, osobito ako ste imali vremena izići iz prethodnih veza i pronaći sebe", zaključuje Gillian.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara