Istetovirao je skoro cijelo tijelo, a sad je uklonio penis i bradavice jer mu "kvare izgled"

Istetovirao je skoro cijelo tijelo, a sad je uklonio penis i bradavice jer mu "kvare izgled"
Foto: Instagram

ADAM CURYKALE je u posljednjih 12 godina uspio čak 90 posto svog tijela prekriti tetovažama, a sad je uklonio penis, testise i bradavice jer je mislio da mu kvare izgled. 

32-godišnjak iz Kalinjingrada u Rusiji je, nakon što mu je dijagnosticiran rak, većinu svog tijela, uključujući očne jabučice, prekrio tetovažama. 

Međutim, shvatio je da mu neki dijelovi tijela narušavaju izgled pa ih je odlučio ukloniti. Kako bi uklonio penis, testise i bradavice morao je iz Rusije potegnuti čak u Guadalajaru u Meksiku. 

Nakon operacije podijelio je fotke iz bolnice svojim pratiteljima na Instagramu. 

Adam se proslavio prošle godine kad se pojavio u televizijskom showu Drugo lice u Poljskoj gdje je otkrio da se počeo tetovirati kako bi prekrio mrlje koje su mu ostale na koži nakon što je obolio od raka. 

Rak je uspio preboljeti, no bolest mu je oslabila imunitet pa je postao depresivan jer je njegova koža izgledala blijedo i bolesno, piše Daily Mail. 

"Znao sam da sam drugačiji od ostalih. Moja je omiljena boja uvijek bila siva, zato mi je sad kože granitne boje", kaže on. 

Otkrio je da i preostali djelić kože koji mu je ostao prirodan namjerava prekriti tetovažama. 

"Sam dizajniram svoje tetovaže jer je to moje tijelo. Imam određenu viziju kako bih trebao izgledati i približavam joj se korak po korak. Život je prekratak da bih se pitao što će se dogoditi sutra", zaključio je on. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara