"Istina" Kristijana Beluhana dobila video izdanje

Kristijan Beluhan svoj je glazbeni zanat "pekao" u grupi Mayales, te u zagrebačkom HNK-u, u kojem je otpjevao nekoliko opera. Osim toga, inicijator je i frontmen glazbenog projekta "Ljubav.Komunikacija.Jazz" te zaštitno lice modnih marki Calvin Klein i CK Jeans za hrvatsko tržište. Odluka da krene u samostalnu karijeru dočekana je s velikom pozornošću, obzirom da je riječ o iznimno talentiranom glazbeniku čiji vokal i osjećaj za glazbu naveliko hvale glazbeni kritičari.

Ovog vikenda Kristijan je, u režiji Marija Delića i Krešimira Dolenčića, snimio svoj prvi spot za najavni singl "Istina", koji je već mjesec dana prisutan u radijskom eteru. "Spot je osmišljen u dva različita ambijenta i snima se u crno-bijeloj tehnici. Eksterijerni dio više je dokumentaran, događa se po danu dok je interijer lišen suvišnih detalja, s pažljivo odabranim namještajem. Cilj nam je stvoriti ugođaj scena poput onih kakve su prisutne na modnim fotografijama - visoko stilizirani, poput fotografija Richarda Avedona ili Eola Perfida te smo s namjerom koristili crno-bijelu tehniku“, objašnjavaju Kristijan Beluhan i Mario Delić.

Izlazak prvog Kristijanovog albuma očekuje se u travnju, a bit će popraćen brojnim koncertnim aktivnostima diljem Hrvatske. Još uvijek neimenovani album stvarali su eminentni domaći autori, poput Arsena i Matije Dedića, Ante Gele, Kruna Levačića i mnogih drugih, pa se iz njegove diskografske kuće Aquarius Records s pravom nadaju da će Beluhan opravdati povjerenje glazbenih urednika, ali i sponzora koji se ovih dana doslovno "lijepe" za njega.

Iako njegov glazbeni izričaj "ne osvaja široke mase", neupitno je da će ovaj mladi izvođač, zahvaljujući izvrsnom vokalu i glazbenom senzibilitetu, naići na poklonike, te se izboriti za svoje mjesto na hrvatskom estradnom nebu.

D.K.
Foto: I.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara