Istina uvijek izađe na vidjelo: Angelina lagala o seksu s Bradom Pittom!

Istina uvijek izađe na vidjelo: Angelina lagala o seksu s Bradom Pittom!

SVAKA laž se prije ili poslije otkrije, pa drukčije nije mogla proći ni Angelina Jolie. Iako je godinama u svakom intervjuu isticala da se s Bradom Pittom spetljala tek nakon njegova razvoda od Jennifer Aniston, glumila moralku osuđujući oca jer je u mladosti prevario njezinu majku i tvrdila da mrzi preljub te da nikad ne bi mogla biti preljubnica - izlajala se za intervju New York Timesu i priznala da se zaljubila u holivudskog ljepotana 2004. godine na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith".

Prevarena i ostavljena Jennifer Aniston

Par je otpočetka veze tvrdio da je među njima planula strast tek nakon Bradova razlaza od zvijezde "Prijatelja". Međutim na pitanje je li uzbuđena što će njihova djeca moći jednom mamu i tatu vidjeti zajedno u "Smithovima", Angelini je (vjerojatno) izletjelo: "Pa nemaju mnogi priliku vidjeti film u kojem su se njihovi roditelji zaljubili".

Tijekom razvoda Brada Pitta cijeli svijet sažalijevao je odbačenu Jennifer Aniston, a Jolie smatrao najvećom gadurom jer je razorila "savršeni brak". Danas Angelinu više ne brine slika u javnosti, zanima je samo obitelj i šestero djece - sedmogodišnji Maddox, četverogodišnji Pax, trogodišnja Zahara, dvogodišnja Shiloh i tromjesečni blizanci Knox i Vivienne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bojim se što će biti kada Maddox počne istraživati našu obitelj na internetu"

Uloga majke najviše joj se sviđa pa se u tom svijetlu odsad i predstavlja. "Naša djeca ne misle, poput medija, da smo Brad i ja nekakav glamurozni holivudski par. Mi njima uopće nismo cool i misle da smo krajnje nesposobni", otkriva 33-godišnja mama. "Čak i kod videoigrica je tako jer mi kažu: 'Mama, ne možeš igrati sa mnom. Ne znaš ti to.' Oni misle da se ja znam samo maziti s njima. Iznenadit će se".

Jolie danas najviše strahuje dana kad djeca još malo porastu i dobiju pristup internetu. "Bojim se dana kad će Maddox surfati internetom, pretraživati moje ime i naići na razne seksi slike ili pročitati priču o sebi koja nije istinita. Morat ću im, kako budu odrastali, mnogo objašnjavati koliko je njihova obitelj zapravo javna", zaključila je.

E.D.
Foto: Guliver/Getty

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara