Isus Krist najavio povratak velikim intervjuom u vjerskim novinama

Isus Krist najavio povratak velikim intervjuom u vjerskim novinama

SVI ONI koji se žale što mediji ne pišu dovoljno dobrih vijesti, uz uvjet da rado čitaju vijesti iz kršćanskog života, dobili su novinu koja je možda ono što traže.

"Savez građana za promicanje kršćanskih vrijednosti kroz kućne zajednice i javne manifestacije" izdao je besplatne novine koje se zovu "Dobre vijesti", a u prvom broju donose intervju s neosporno najvećom zvijezdom kršćanstva - Isusom Kristom.

Senzacionalni naslov "Dolazim uskoro" navješćuje njegov come-back, međutim ne u stilu zvijezda današnjeg estradnog neba, nego u već dobro poznatom biblijskom. Naime, cijeli je tekst intervjua koncipiran je na način da Isus na pitanja "odgovara" citatima iz evanđelja, već objavljenim, davno, u Bibliji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim velikog intervjua, u novinama koje su se jučer distribuirale u nekoliko hrvatskih gradova, umjesto Crne kronike, postoji rubrika Bijela kronika koja donosi priče o izlječenjima, odvikavanju od poroka i sličnim dobrim vijestima. A postoji i oglasni prostor.

"Što još moram učiniti da privučem vašu pažnju, dati oglas u novine?", piše preko cijele zadnje stranice ove novine, a u potpisu piše - Bog. Nije poznato koliko Ga je koštala reklama.

A.B.
Foto: Glas Dalmacije

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara