Iva Majoli gradi hotel na Cmroku?

Iva Majoli gradi hotel na Cmroku?

Tekst: P.R.
Foto: Neja Markičević / Cropix

IVA MAJOLI će nakon propalog posla s ekskluzivnim restoranom "Sora" graditi hotel u sklopu svog teniskog centra na Cmroku.

Kraj poslovnog neuspjeha bivše tenisačice?

Bivša bi tenisačica na području svog Tenis centra Iva Majoli uskoro trebala početi gradnju hotela, za što je već uspjela ishoditi i lokacijsku i građevinsku dozvolu u gradskom Poglavarstvu, piše jutarnji list. Možda će novo ulaganje biti prvi uspješni poslovni potez nakon niza neuspjeha poput otvaranja japanskog restorana u centru Zagreba koji je zatvoren početkom prošlog mjeseca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U uređenje restorana utrošeno je nekoliko stotina tisuća erura, a vijest o zatvaranju potakla je nagađanja o financijskoj propasti obitelji Majoli. Osim ekskluzivnog restorana u Zagrebu, u kolovozu prošle godine zatvorena je i ljetna rezidencija restorana "Sora" na Hvaru i to samo nakon tri mjeseca rada.

"Postoji potreba za hotelom, treba vidjeti kako bi se to najbolje realiziralo"

Ipak, ulaganje u elitni teniski centar ne bi smio biti promašaj. O gradnji hotela na Cmroku Iva nije željela mnogo govoriti te je napomenula kako ne zna još točno što će se graditi na elitnom zemljištu.

"S obzirom na teniske turnire koje održavam na Cmroku, postoji potreba za “boutique” hotelom.
Budući da se radi o velikoj investiciji i velikom projektu, treba dobro razmotriti situaciju i odlučiti s kime i kako to najbolje realizirati. Od Grada sam dobila lokacijsku i građevinsku dozvolu, pa bi, ovisno o investitorima i drugim dogovorima, do kraja godine trebala početi i gradnja", rekla je Iva za Jutarnji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara