Iva Radić brani Severinu: Ova mama je lavica, ali nije opasna za svog sina

Iva Radić brani Severinu: Ova mama je lavica, ali nije opasna za svog sina
Foto: Instagram

ODLUKOM suda da zajednički sin Severine Kojić i srpskog poduzetnika Milana Popovića prijeđe živjeti kod oca razočarana je i Severinina bliska prijateljica Iva Radić. 

Kad je doznala za odluku, poručila je da više ne vjeruje u pravdu, a nešto kasnije je na svom Instagramu objavila poduži tekst u kojem je dala podršku svojoj prijateljici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVA • RADIĆ (@iva___radic) on

"Znam da jeste, znam da ste i Vi koji je gledate samo kao nekog lika s televizije i kojeg smatrate da je znate samo jer vam je tv upaljen svakoga dana i mislite da je i ona u vašem dnevnom boravku... i da se eto istresete na nju nakon teškog dana, a teških je dana sve više, pa tad kaznite nekog tko vam je blizu... jer ona je netko tko vam se stalno 'mota' po kući s tog televizora, po kuhinji s tog radija... znam da ste i Vi svi danas duboko potreseni, tužni, zabrinuti, uplašeni , znam i one koji su sakrili suze, a i one koji otvoreno plaču... znamo svi mi da ovo traje onoliko dugo koliko taj dječak postoji, znamo da su svi njeni apeli bili pozivi u pomoć i vapaj mame koja viče: 'ne dozvolite da ga maknu od mene...', a mame to rade lavovski, a lavovi izgledaju opasno, ova je mama lavica al’ nije opasna, nikad prema svome sinu, nikad, svjedočim pred svim svetim što imam... koliko vas ima da to kažete javno? Da se čuje da je ona mama koja zna sve crtiće i sva imena svih junaka, i dinosaura,i svih čuda i čudesa dječjeg svijeta, koja priča jezikom iz crtića i koja zna svaki dijalog iz istog, mama koja je radila bezbroj stvari koje rade sve majke za svoju djecu, mama koju sam ujutro u pidžami sličnoj mojoj sretala pred školom dok smo se još pospane mimoilazile autima i dogovarale dječja druženja, a popodneva ponosno uređena gledala predstave svog sina, ... ma da li se to treba uopće nabrajati?
Kako se mami koja se prvih godina djetetovog života sama brinula o njemu smije dogoditi da ga nadalje ima samo 88 sati mjesečno... a nosila ga je pod svojim srcem 6,552 sati ? Koga da pitamo!? Svjedočila sam sretnom dječaku koji je cijeli život proveo s majkom. Odgovorna sam, kao i svi mi danas, da se to dogodilo...", napisala je Iva u poruci. 

U komentarima su se javili i brojni slavni Hrvati koji su se složili s njom. 

"Prestrašno, nemam riječi", napisala je Anita Dujić. 

"Užas užas. Prevelika ljubav za ovu nesretnu i razdvojenu obitelj", komentirala je Ida Prester. 

"Kako si lipo svojoj priji napisala,rasplakala si me,ljubim vas", poručila je Mirta Šurjak. 

Komentare su ostavili i Lana Jurčević, Ljupka Gojić, Gianna Apostolski, Marko Grubnić i Iva Šarić. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara