Iva Šarić o najboljem ljetovanju: Najljepše mi je bilo na Maldivima s Jerkom

Foto: Index

LIJEPA manekenka Iva Šarić otkrila je u intervjuu za Index kako je uoči utakmice između Dinama i Malmoa bila jako nervozna, naravno, prvenstveno zbog svog dečka Jerka Leke. "Uzbuđena sam jako, gledat ću s bratom i njegovom curom. Jerko nije bio nervozan, ja sam gora od njega. Nadam se samo pobjedi i njegovoj dobroj igri", rekla je Iva.

Iva ljeto provela u društvu Jerka, ali i prijateljica

Osim što ga bodri na utakmicama, Iva Jerku radi društvo i na odmoru. Par se tako i ovo ljeto odmarao tjedan dana početkom ljeta. "On svakog ljeta ima samo tjedan dana slobodno, u šestom mjesecu, bili smo u Monacu i malo po našim otocima, Braču, Hvaru. Obišli smo koliko smo stigli. U srpnju sam još otišla na more s prijateljicama", otkrila je Iva kako je provela ljeto.

"Najljepše mi je s Jerkom, ali obaveze ga sprječavaju"

"Cijela turneja je bila, ali bio nam je to pasivan odmor. Volim ljetovati i s dečkom i s prijateljicama. Meni je najljepše s njim, naravno, ali kad ga obaveze sprječavaju, onda to sve iskombiniram. Bilo nam je lijepo, puno odmaranja, čitanja. Baš smo napunili baterije", rekla nam je Iva kada smo je upitali voli li više ljeta uz dečka ili prijateljice.

"Volim skrivene plaže, na ovim ostalima ne nalazim mjesto"

Najljepše ljeto bilo joj je na Maldivima s Jerkom, najviše zbog destinacije. "Puno više volim skrivene plaže, na ove masovne godinama nisam išla, nikad nema mjesta. Kad sam na odmoru dižem se oko podne i onda kad dođem na plažu, nema ni mjesta za mene pa onda dan provedem u kafiću. Volim gdjegod jesam pronaći nešto skrivenije pa se toga držim do kraja ljeta", kazala je manekenka o svom idealnom danu na plaži.

"Zagreb mi je najsavršeniji u kolovozu kad nema nikog"

Za jesen Iva ima jako puno planova te se nada da će uspjeti upisati specijalistički studij. "Faks je gotov, no nadam se upisati specijalistički. Angažirana sam i za neke revije te snimanja. Jučer sam nešto snimala, stalno nešto. Planiram i otići do prijateljice u Beč te malo još na more. Dok su u osmom mjesecu svi bili na moru, ja sam odmarala u Zagrebu. Grad je najsavršeniji u kolovozu kad nema nikoga. Krajem ljeta, kad se svi vrate, uhvatit ću zadnje zrake sunca i otići na more još dva dana barem", zaključila je lijepa manekenka. Nedavno su se u medijima pojavile glasine o njezinoj navodnoj trudnoći, no Iva ih nije željela komentirati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara