Iva Šarić za Index: Jerko i ja se nikako ne možemo složiti oko imena djeteta

Foto: Index

LIJEPA manekenka Iva Šarić otkrila je za Index da se nalazi u petom mjesecu trudnoće. I ona i budući tata Jerko Leko, presretni su zbog prinove. "Ušla sam u peti mjesec trudnoće i osjećam se savršeno. Uživam u svakoj sekundi i minuti, željela bih da ovo što dulje traje. Stvarno mi je lijepo. Nemam mučnine, ni išta slično, na sreću, tako da lagano prolazim kroz to", otkrila je Iva.

"Plakali smo od sreće"

"Za trudnoću sam saznala prije tri mjeseca. Doživjela sam pozitivan šok kad sam saznala da sam trudna. Vjerujem da je i Jerko. Kad smo shvatili što se događa, oboje smo plakali od sreće. Lijepo iznenađenje", nastavlja manekenka o svojoj prvoj trudnoći.

"Jerko i ja već živimo kao da smo u braku"

Dijete nije planirala, no priznaje da im se sve lijepo posložilo nakon četiri godine veze. "Lijepo nam je, živimo iz dana u dan, ne planiramo ništa. Zaručili smo se i živimo skupa, živimo kao da smo u braku. Neke stvari su se poklopile. Privela sam fakultet kraju, a on je došao ovdje. Više vremena provodimo skupa i sretna sam što smo ovdje zajedno. Veselim se ipak, kad završi njegov ugovor u Dinamu, da odemo još negdje van, jer tamo ipak imamo neki svoj mir".

"Oko imena djeteta se ne možemo složiti zapravo"

Spol djeteta Jerko i Iva još uvijek ne znaju, a oko imena se nikako ne mogu složiti. "Što se spola tiče, svejedno mi je. Bitno mi je da drugo dijete bude suprotnog spola od prvog, a za prvo mi je svejedno. Samo da je živo i zdravo. Što se imena tiče, razmišljali smo, ali nemamo nijedno konkretno. Ne možemo se složiti zapravo, niti oko jednog. Ali, dobro, ima vremena još, polako", rekla je Iva kada smo je upitali kako će nazvati svoje prvo dijete.

"Veselimo se što će i novi član obitelji biti na svadbi"

"Obitelj i prijatelji, svi su sretni i oduševljeni, svi su to očekivali. Kupuju robicu, stvari, a mi još čekamo, ima vremena", otkrila je diplomirana ekonomistica o reakcijama svojih najbližih. "Svadba će biti 2012. godini, to je odavno planirano. Ne žuri nam se nigdje, bit će kako smo planirali, a veselimo se što će i novi član obitelji prisustvovati vjenčanju", zaključila je sretna buduća mama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara