Ivana Banfić: Srce mi je slomljeno, ne mogu prestati plakati

Ivana Banfić: Srce mi je slomljeno, ne mogu prestati plakati
Foto: Instagram

IVANA BANFIĆ pridružila se brojnim osobama iz javnog života koje su na svojim društvenim mrežama progovorile o požarima koji haraju Amazonijom.

"Amazonska prašuma i moj Put sreće prije dvije godine. Ne mogu prestati plakati vidjevši kako gori prašuma na snimkama koje sam vidjela. Bol u srcu, knedla u grlu i sjećanje na sva ta živa bića koja su tamo živjela u miru i skladu do sada. Bila sam tamo, osjetila sam bogatstvo života. I bila sam slobodna. Osjetila sam ogromnu ljubav i povezanost s prirodom i bićima koje tamo žive u apsolutnom skladu..Ne mogu ni zamisliti u kakvoj boli i agoniji su sve te životinje, kukci i ogromno drveće koje je staro vjerojatno koliko je staro i čovječanstvo", započela je Ivana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

"Moje je srce slomljeno i tužno. Jedino što mogu moliti za kišu da se ugasi požar i da se spasi što se spasiti da. Zar je ljudska pohlepa toliko razorna da je spremna uništiti sve pred sobom tako i vlastitu vrstu?
Ostaju mi sjećanja i molitve za osvještavanje onih koji su nesvjesni da se probude...", zaključila je uz fotografije sa svog putovanja u Južnu Ameriku prošle godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara