Ivana Kovač: Obožavam rock, ali pjevam zabavnjake jer želim živjeti od glazbe

Foto: Borna Čavrag/Index

IVANA KOVAČ sprema se za solo glazbenu karijeru. "Uskoro ću izbaciti novi singl, onda ide snimanje spota i to je to. Glazba će bit zabavna, možda malo drugačija od Magazina, ali sve je to slično", rekla je za Index. pjevačica. Otkrila nam je kako privatno sluša potpuno drugačiji đir. "Privatno sam najveći obožavatelj Dire Straitsa koji postoji na ovom svijetu kao i Creedensa i Animalsa. Ali želim živjeti od glazbe, zato ne sviram rock. Na žalost, on ne prolazi tako dobro", misli Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivana je opsjednuta fotografijom

Prije svirki Ivana ne pati od treme, osim ako zna da će koncert biti na TV-u. "Kada sviram po klubovima, nemam gažu prije izlaska na binu, ali čim je negdje televizija u pitanju, ja sam gotova, sve me počine boljeti od treme. Ne mogu je nikako liječiti, nemaš izbora, moraš odraditi, pa napraviš i to je to. A znam mi se događati da mi se ponekad beš ne nastupa. Tako je bilo i kada je Mato Došen umro, njega sam znala od malih nogu, drugi dan sam imala gažu, oči sam isplakala, sva natečena sam bila, bilo mi je muka, prava depresija. Ali prisiliš se, nitko te ne pita ni kako si, ni što ti je", rekla nam je pjevačica.

Nakon karijere u Magazinu, Ivana je mogla izabrati i neki drugi posao osim pjevanja. Kaže kao obožava slikati i raditi s keramikom, a najveće ljubav joj je fotografija. "U svakom poslu nađem nešto što mi se sviđa, ali pjevanje mi je definitivno najdraže. A voljela bih biti fotograf, opsjednuta sam fotografijom. Uhvatila sam čitati o Photoshopu, i to proučavam danima, baš me uhvatilo i to me jako zanima", rekla nam je Ivana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara