Ivana Kovač zablistala u uskoj crvenoj haljinici

Foto: Goran Mehkek/Cropix

SINOĆ je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održan humanitarni koncert "Oda životu - humanost nas povezuje". Prihod s koncerta ide za savjetovalište za mlade, koje će nositi ime Luke Ritza, mladića kojega su prije nešto više od dvije godine vršnjaci brutalno pretukli, s od posljedica ozljeda, Luka je preminuo.

Na sinoćnjem koncertu nastupali su brojni hrvatski izvođači. Tako su posjetitelji mogli slušati: Arsena Dedića, Vladu Kalembera, njegovu suprugu Anu Rucner i Đanija Stipaničeva. Moglo se uživati i u glazbi Lane Jurčević, Kristijana Rahimovskog , mlade Kim Verson te Ivane Kovač. Kći legendarnog Mate Miše Kovača, zablistala je u kratkoj crvenoj haljinici, a lijepa je, kao i uvijek, bila i mlada Lana Jurčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smrt Luke Ritza zgrozila je cijelu Hrvatsku. Život su mu oduzeli vršnjaci, koji su na sudu izjavili da su ga napali iz čiste dosade. Mladim delikventima kasnije je katastrofalno hrvatsko sudstvo dodijelilo frapantno male kazne. Što se tiče savjetovališta koje će nositi ime mladog Luke, ono je potpuno besplatno, a nudit će konkretne savjete, pomoć kroz radionice, ili individualnu. Savjetovalište će se financirati iz natječaja i donacija. Pokrenuli su ga Suzana i Reno Ritz, koji od savjetovališta neće imati financijske koristi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara