Ivana nisu prihvaćali u društvo zbog izgleda: "Nikad nisam prišao djevojci"

Ivana nisu prihvaćali u društvo zbog izgleda: "Nikad nisam prišao djevojci"
Foto: RTL

IVAN FILIPOVIĆ ima 26 godina i dolazi iz Štitara, a po zanimanju je profesor geografije i povijesti. Ivana nikad nisu prihvaćali u društvo zbog njegova izgleda pa je, otkriva, kupio gitaru, sam naučio svirati i tako si kupio ulaznicu u svako društvo. Glavni motiv za prijavu u show "Život na vagi", kaže, bilo mu je zdravlje, kao i to da se može što bolje ostvariti u svome poslu.

"Želim biti najbolji mogući u svom pozivu, nastavnik i odgajatelj. Naravno, motivi su i zasnivanje obitelji, zdravlje, zadovoljstvo te pobjeđivanje samog sebe u najtežoj bitci koju sam do sada izbjegavao koliko god je bilo moguće, a to je skidanje kilograma", priznaje Ivan, koji je do sada pokušavao smršavjeti sam, no zbog svoje lijenosti nije uspio i to si ne može oprostiti.

Smatra da bi ostvario puno toga da je zdrav te da bi se lakše odvažio na nekakvo putovanje, izlet u prirodu ili upisivanje tečaja plesa.

Ivan je otkrio da nikad nije imao hrabrosti prići djevojci, no nada se da će u budućnosti osnovati obitelj i imati dvoje djece, skinuti višak kilograma koji ga muči te riješiti stambeno pitanje.

Kako će se snaći u životnoj transformaciji, gledatelji će doznati ove subote u 20 sati na RTL-u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara