Ivana Radovniković posjetitelje bloga nagrađuje novim albumom "Cafe"

NAKON više od godinu dana revnog pripremanja, drugi studijski album Ivane Radovniković napokon je pred izlaskom, a mlada ga je Zadranka odlučila prvo pokloniti vjernim posjetiteljima njezinog službenog bloga. Neke od pjesama već je predstavila na festivalima - dvjema Dorama i CMC festivalu, ali najjači aduti ostavljeni su za ljetne mjesece, u kojima će Ivana diljem Jadrana promovirati album. "Samo što nije vani, kroz nekoliko dana se vraća iz tiska i u prodaju. Ne mogu vam opisati koliko sam sretna, ponosna i zadovoljna", ne skriva oduševljenje Ivana na svom službenom blogu.

"Svoje suradnike i prijatelje sam šokirala izljevom emocija u trenutku kada smo se našli da preslušamo sve pjesme jer ja inače nisam takva ali eto, događa se… Nakon toliko rada, toliko truda - moram reći da je vrijedilo", piše Ivana Radovniković, koja još od sudjelovanja u Story Supernova showu snima pjesme i traži svoje mjesto na domaćoj glazbenoj sceni. Pop laganice poput "Moj si anđeo", pjesme po kojoj je postala prepoznatljiva, sad su prošlost, a Ivana na albumu "Cafe" koketira s jazzom i swingom.

Uporna unatoč "negativnoj struji"

"Jako sam zahvalna svima koji su me podržavali svo ovo vrijeme, koliko mojim kolegama, autorima, producentu, prijateljima i obitelji, toliko i vama koji ste mi dali razloga da ne odustajem od svojih ideja bez obzira na ponekad negativnu struju u domaćoj glazbi", poručuje Ivana suradnicima i simpatizerima koji je hrabre na njezinom glazbenom putu. Nakon što je dovršila album, Ivana od pjevačice postaje studentica - na Fakultetu političkih znanosti punom parom polaže ispite, u koje će se ipak uklopiti pokoji nastup i gostovanje.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara