Ivana Radovniković u novom pokušaju osvajanja inozemnog tržišta

POZITIVNI komentari glazbenik urednika iz brojnih europskih zemalja ponukali su Ivanu Radovniković da novi singl "Cafe" snimi i na engleskom jeziku, kako bi i dalje mogla "ispipavati" inozemno tržište na kojem se prošle godine predstavila pjesmom "Dare To Love Me". Ipak, puno važniji od inozemnog tržišta Ivani je trenutno novi album, kojeg priprema punom parom, a trebala bi ga predstaviti početkom ljeta.

"Rado bih ponovila istu priču kao i prošle godine. Iskreno, nisam planirala tako brzo opet snimiti pjesmu na engleskom, barem ne pod svaku cijenu, ali evo, pjesma se dogodila. Svjesna sam da se rijetko događa da se ponovi takav uspjeh u tako kratkom vremenskom razmaku. Na mom drugom albumu radi zaista velika i provjerena ekipa, i ono što mi je najdraže, svi smo ambiciozni i međusobno se potičemo, tako da me nije strah pokušati ponovo", kaže Ivana Radovniković, koja je nedavno obilježila godišnjicu svog službenog bloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nastupa u Osijeku, Dubrovniku, Varaždinu i Puli, Ivana će se 16. svibnja predstaviti na prvom CMC Festivalu u pulskoj Areni, a na pozornici će joj se pridružiti brojna poznata imena hrvatske estrade.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara