Ivana Trump otkrila što Ivanka zaista misli o Melaniji

Ivana Trump otkrila što Ivanka zaista misli o Melaniji
Foto: Guliver Image/Getty Images

IVANA TRUMP otkrila je da njena kći Ivanka voli treću ženu svog oca, odnosno Melaniju Trump, za razliku od njegove druge žene Marle Maples. U intervjuu koji je dala za The Atlantic Ivana nije ni željela izgovoriti Marlino ime.

"Ivanka voli Melaniju jer Melania nije uništila moj brak, poput one druge, kojoj ne želim ni izgovoriti ime", rekla je Ivana koja s Donaldom ima troje djece, kćer Ivanku te sinove Donalda Jr. i Erica.

Drugi izvor je za The Atlantic dodao da se 37-godišnja Ivanka i 48-godišnja Melania "žele međusobno poštovati", no unatoč tome, njihov odnos "nije prisan".

Ivanka i njen muž Jared Kushner su savjetnici američkog predsjednika, a Melanijina glasnogovornica Stephanie Grisham rekla je da su Melania i Ivanka "oduvijek imale bliski odnos te da ga i danas imaju".

Ivana je ispričala i da je u vrijeme njenog razvoda od Donalda Ivanka svakog dana dolazila iz škole uplakana te je ispitivala majku hoće li ona nakon razvoda i dalje biti Ivanka Trump.

Afera koja je potresla Ameriku

Ivana i Donald vjenčali su se 1977. godine, a njihov brak završio je kad je otkriveno da je današnji američki predsjednik pao na čari glumice Marle Maples. Njihova afera je započela 1989. godine, a tri godine kasnije Trump je Marlu potajno doveo u Aspen, gdje je već bila cijela njegova obitelj. Kad su se Ivana i Marla srele u restoranu, ljubavnica je počela vikati da ima aferu s Trumpom.

"Vani je, konačno je vani sve", vikala je.

Ivanku su nakon tog incidenta zaskočili novinari na ulici, a u svojoj biografiji je ispričala da su je, iako je imala devet godina, pitali može li potvrditi Marline navode, među kojima je bio i onaj da joj je seks s Ivankinim ocem bio najbolji u životu.

Trump se godinu dana kasnije oženio Marlom, dva mjeseca prije nego što je ona rodila njegovu drugu kćer, Tiffany. Pet godina kasnije su se razveli.

Melaniju je upoznao 1998. godine, a vjenčali su se 2005. Sljedeće godine postali su roditelji sina Barrona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara