Ivanovo ispadanje podijelilo gledatelje: "Trebao je dobiti imunitet, namješteno"

Ivanovo ispadanje podijelilo gledatelje: "Trebao je dobiti imunitet, namješteno"
Foto: Press

NA JUČERAŠNJOM vaganju u Životu rezultati najtežeg kandidata iznenadili su i trenere i gledatelje. Ivan Jakubovski otišao je u plus pola kilograma te je morao napustiti show. 

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, gledatelji su podijeljeni oko njegovog ispadanja. Jedni tvrde da je trebao dobiti imunitet, drugi da mu nije bilo dovoljno stalno do promjene i da je i sam želio izaći iz showa. 

"Očito ga ne opterećuju njegove kile", "On je bio uvjeren da će mu Edo dati imunitet, pa se napio vode 100%", "Nije fer", "Ovaj trener je kreten. Morao je dati imunitet Ivanu...","Trener da imunitet najmršavijoj u timu. Gdje je tu logika?", "Žao mi je sto je Edo dao imunitet Danijeli jer ga nije zaslužila!!! Trebao je dati Ivanu", tvrdili su jedni. 

Drugi su smatrali da je Ivan dobio što je zaslužio, te da se namjerno prije vaganja napio vode samo da ispadne. 

 

"Pa on je 2 tjedna pričao kak je zadovoljan sa sobom, dosta ravnodušan i nesvjestan svojih kila. I to se odrazilo i na vagi", "Meni se čini da je on to namjerno napravio jer kad je vidio sina i pročitao pismo obitelj mu je još više falila pa se napio vode dok nitko nije vidio. Možda sam u krivu, ali mi se sve tako čini jer je on prije dolaska sina bio u bedu zbog obitelji. Nadam se da je vani skinuo kile ako misli duže živjeti", "Čovjek se napio vode. Najgore kad neko ima problem u glavi, a on očito sam sebi ne želi pomoći,kako neko drugi da mu pomogne.", "I on i sin vele da se super osjećaju u toj koži, pa izvolite, čemu imunitet za takve kandidate", "Iskreno žao mi je ali on je bez puno priče htio i otišao doma. Čovjek se napio vode i gotovo", "Zašto će Ivanu imunitet kad čovjek ne želi biti tu. Ako on sam sebi nije najpreči, što bi bio Edi ili bilo kome drugom. Isto kao i Marino. Ja bih svima njima koji su odustali još i račun ispostavila da plate usluge treninga i svega pa da vide kakvu su šansu pristupili. I na kraju i zauzeli mjesto nekome tko bi jedva dočekao takvu šansu", pisali su oni. 

Neki su čak otišli toliko daleko da su tvrdili da je sve namješteno. 

"Edo cijelo vrijeme govori kako je Danijela trebala ispasti i sad joj da imunitet. Namještaljka...", "Vaga laže od početka", "Namještaljka sigurno pa Julija je trebala prva ispasti i svaki put i danas", "Ja ne mogu vjerovati. Nekaj tu ne štima. Ili je namještaljka ili stvarno nekaj ne stima ili s treningom ili s kandidatima. Ako su rekli da je vježbao, trudio se i skakao i on +0.50 kg u plusu, strašno", tvrde oni. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara