Ivica Kostelić postaje brucoš?

Ivica Kostelić postaje brucoš?

IVICA KOSTELIĆ trebao bi uskoro postati studentom povijesti na zagrebačkim Hrvatskim studijima. U ponedjeljak ujutro, u predavaonicama FER-a, Ivica je s ostalim potencijalnim studenatima pisao prijemni ispit, a unatoč gužvi, njegova pojava nije nam promakla.

Doduše, dugo smo ga čekali , s obzirom da je Ivica iz učionice izašao među zadnjima, no kako nakon testa nije izgledao prezadovoljno, nismo mu imali srca zamjeriti.

"Pa, prošlo je osrednje. Test nije bio toliko težak, ali je zafrkano što kad jednom zaokružiš neki odgovor, poslije to više ne možeš ispraviti. A ja sam nekoliko puta pogriješio."  kazao nam je Ivica po izlasku iz dvorane.

Na upit je li ipak uspio nešto i prepisati, Ivica se samo nasmijao. Kako tvrdi, ideja da upiše fakultet u njemu živi već duže vrijeme i nije imao nimalo problema s odabirom smjera.

"Bit ću student povijesti, to sam oduvijek želio, zaista me zanima. No, iskreno, nisam se uopće posebno spremao za prijemni." - dodao je naš skijaš.

Kako je poznato, Ivica se spremao napisati i kontroverznu knjiigu o njemačkom vojnom stroju s početka Drugog svjetskog rata. Ta ga tematika, naime, vrlo intrigira, iako je zbog toga već pokupio goleme kritike javnosti. Možemo li već nakon prvih predavanja očekivati da se ozbiljnije posveti pisanju svoje knjige? Odgovor na to pitanje od Ivice, nažalost, nismo uspjeli doznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspije li naš skijaš proći bodovni prag, njegovi fanovi ne moraju strahovati. Naime, kako nam je rekao, to ne znači da će zapostaviti svoju skijašku karijeru.

D.R.
Foto: D.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara