Izbacite ih što prije iz stana: Šest stvari zbog kojih se čini da uopće nemate ukusa

Izbacite ih što prije iz stana: Šest stvari zbog kojih se čini da uopće nemate ukusa

Foto: Instagram

BAŠ zato što ste svaki dan u njemu moguće je da ne primjećujete da vašem domu nedostaje sofisticiranosti i ukusa. Prema riječima stručnjaka za uređenje doma s MyDomaine, vrag je u detalju, a čak i male greške mogu kvariti izgled vašeg stana ili kuće.

Vama se jeftini okviri za slike na fluorescentnoj rasvjeti ne čine strašnima, no stručnjaci tvrde da ih vaši goste prve zamijete i nimalo im se ne sviđaju. Uz pomoć nekoliko trikova profesionalaca i vaš dom može postati stilska oaza u kojoj će gosti uživati.

Stručnjaci su označili šest stvari koje vaš stan nagrđuju i savjetuju vam da ih se riješite.

Fluorescentna svjetla

Prema stručnjacima, jaka rasvjeta može vaš namještaj poružniti. Kako bi prostorije izgledale ljepše, prebacite se na mekšu i topliju rasvjetu, koja stvara ambijent u kojem se uživa.

Žice od TV-a

Stručnjaci savjetuju da sakrijete žice ili uložite nešto više novca u bežičnu tehnologiju kako bi vaše prostorije izgledale ljepše. Također, zaboravite glomazne TV stoliće i ormariće.

Prazne sobe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je manje više, nekoliko strateški smještenih detalja može samo proljepšati prostoriju. Preko kauča prebacite prekrivač, koji neće biti samo lijep nego i funkcionalan.

Ružni okviri za slike

Nema smisla potrošiti novac na umjetnička djela, ako ćete ih potom staviti u ružne i jeftine okvire. Stručnjaci preporučuju da uložite malo više u nehrđajući čelik i staklo, kako bi slike izgledale još ljepše.

Vertikalne žaluzine

Iako su funkcionalne, postoje ljepši načini da blokirate svjetlost i zaštitite se od znatiželjnih pogleda. Umjesto njih stručnjaci preporučuju prave zavjese.

Papirnata sjenila na svjetiljkama

Jeftine svjetiljke dolaze s papirnatim sjenilima, no to ne znači da ih vi ne možete zamijeniti s ljepšim materijalima. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara