Iznenađenje u RTL-ovom showu: "Trudna sam"

Iznenađenje u RTL-ovom showu: "Trudna sam"
Foto: RTL

JUČERAŠNJI eliminator u RTL-ovu showu "Fittest Family", u kojem su snage odmjerile obitelji Takač i Križman, bio je najnapetiji dosad. Napetost se mogla rezati nožem, a sekunde su presudile o pobjednicima. Križmani su bili spretniji i tako obitelj Takač poslali kući.

Mama Jasmina se mučila s penjanjem na rampu, a poslije izazova je i povraćala zbog čega je morala intervenirati i hitna pomoć. Otkrila nam je što se događalo kad su se kamere ugasile.

"Sad vam mogu priznati da sam zapravo dan nakon tog izazova otkrila da sam trudna, što je bila vijest koja nas je potpuno oduševila. Naime, suprug i ja smo dugo pokušavali dobiti drugo dijete, ali nam to nije uspijevalo. Ovaj show nam je donio čudo, vjerujem da je to sve zbog toga što su nam misli bile vezane uz show i što smo se opustili. Presretna sama, a s trudnoćom je sve u najboljem redu", otkrila je Jasmina.

Kaže da je i trenerica Nika bila izbezumljena kad je doznala vijest o trudnoći.

"Nika je prvo bila u panici i stalno se ispričavala jer je vikala dok sam se pokušavala popeti na rampu. No ja to nisam doživjela kao viku nego kao  bodrenje. Stalno je ponavljala da nije znala da sam trudna pa sam joj rekla da nisam znala ni ja", kroz smijeh kaže Jasmina koja s oduševljenjem priča o Niki Fleiss.

"Stvarno nam se posrećilo s trenericom, ona je divna, ma čudo od žene. Jako je pozitivno utjecala na nas", otkriva Jasmina pa dodaje da su i suprug Denis i 14-godišnji sin Leon presretni što bi u obitelj u studenom trebala stići prinova.

"Uživam doma, gledam show i radujem se narednim mjesecima. Iskreno, čak smo se malo bojali reakcija susjeda, ali su svi toliko zadovoljni i puni potpore da nismo ni trenutka požalili što smo bili dio showa. Kako bismo i požalili kad nam je show donio ono najvrjednije", emotivno će Jasmina.

"Mene su svi odmah proglasili najslabijom karikom i odmah sam priznala da to i jesam. Ali silno smo se trudili i davali sve od sebe. Mi smo sebi pobjednici", zaključila je ponosna trudnica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara