Jacques: Svaki ponedjeljak ulazim u ring s kilama. U četvrtak izgubim bitku

Jacques: Svaki ponedjeljak ulazim u ring s kilama. U četvrtak izgubim bitku
Foto: Instagram

TIJEKOM najave večerašnjeg nastupa Roka Blaževića na Eurosongu, njegov mentor Jacques Houdek u emisiji U svom filmu komentirao je izglede svog pulena na natjecanju, ali i progovorio o svojoj dugogodišnjoj borbi s viškom kilograma. 

"Svaki ponedjeljak ulazim u ring sa svojim kilama, a u četvrtak izgubim bitku", kazao je 38-godišnji pjevač. "Teško je biti težak, teško je koljenima, teško je putovati, teško je zdravstveno... S druge strane potaknuo sam razmišljanje da ne treba svatko tko pjeva biti maneken. Na to sam ponosan", dodao je te istaknuo kako nikad nije htio promovirati debljinu kao pozitivan trend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek) on

Jacques je izrazio i optimizam kad je riječ o nastupu Roka Blaževića. "Roko je jedno pjevačko čudo. Vjerujem u pjesmu 'Dream' jer nadilazi trendove, a opet je staromodna. Stalno imam roditeljsku potrebu zaštititi Roka od svega, ali to je nemoguće", rekao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek) on

Houdek, koji je prošle godine s pjesmom My Friend bio 13. i tako ostvario najbolji hrvatski rezultat na Eurosongu u posljednjih 10 godina, polaže velike nade u Roka te vjeruje kako može biti u top 10. "Razgovarali smo o čaroliji. Bitna je strategija, ali najbitnije su tri minute na pozornici gdje on pravim pogledom i pjesmom može dotaknuti ljude."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara